Kategória Egészség

Ép testben ép lélek, a tiszta méhpempőnek köszönhetően

tiszta méhpempő

tiszta méhpempő

Sokféle természetes hatóanyagokat tartalmazó készítmény létezik, ami kétségkívül roppant hasznos az emberi szervezetnek. A tiszta méhpempő is egy olyan méhészeti termék, ami sok testi és lelki panaszra jelenthet megoldást. Modern korunk egyik velejárója a depresszió, aminek súlyossága enyhíthető a méhpempő szedése által. Ezen felül fáradtságra, csontritkulásra, különféle gyulladásokra, valamint cukorbetegeknek is egy remek étrend-kiegészítőről van szó. A megbízható méhpempőt több biobolt is forgalmazza.

Olvasd Tovább

Kalcium-Magnézium kapszulák sportolóknak

Kalcium-Magnézium

Kalcium-Magnézium

A kalcium és a magnézium fontos ásványok, amit a szervezetnek minden esetben biztosítani kell. Azoknak, akik rendszeresen vagy hivatásosan sportolnak, fizikai munkát végeznek, különösen oda kell figyeljenek arra, hogy az energiatermelő anyagcsere-folyamatok tökéletes működéséhez kellő mennyiségben jusson a szervezetükbe ez a két anyag. A Scitec által forgalmazott Kalcium-Magnézium kapszulák 2:1 arányban tartalmazzák a szükséges összetevőket ahhoz, hogy kellően táplálják a sejteket és elsősorban az izmokat a feszített tempóban.

Olvasd Tovább

Méregtelenítsen az infraszauna használatával

Infraszauna

Infraszauna

Különösen a tradicionális és népi gyógyászat hangsúlyozza folyamatosan a megelőzés jelentőségét. Nagyon sokan nem értik, hogy itt valójában miről is van szó. Az infraszauna méregtelenítő hatását gyakorlati tapasztalatok mutatják.

Sokak előtt nem világos, hogyha valami nincs, akkor az miként előzhető meg. Más szóval, ha egészséges vagyok, miért tegyek bármit is azért, hogy ez meg is maradjon, hiszen ez magától értendő állapot. Ez viszont nem igaz! A legtöbben, akik bármilyen betegséggel küzdenek, nem tudják, hogy mikor csúsztak át ebbe az állapotba.

Olvasd Tovább

Zöldkagylóval az ízületi problémák ellen

zöldkagyló

zöldkagyló

A különböző mozgásszervi panaszok, mint a porckopás vagy az ízületi gyulladás, nagyban meg tudják keseríteni az emberek életét. Jó hír azonban, hogy a zöldkagyló, ami az egyik legjobb természetes gyógymód a fent említett panaszokra, már elérhető. Az egyik legtisztább vízben tenyésztett Új-zélandi zöldkagylót eredetileg a maori őslakosok kezdték el alkalmazni és a segítségével sikeresen szabadultak meg az idős kor, illetve a megterhelő életmód miatt bekövetkező panaszoktól.

Olvasd Tovább

Mozogjon zavartalanul a Seatone zöldkagyló kapszulával!

Seatone zöldkagyló

Seatone zöldkagyló

Természetes étrend kiegészítő magas minőségben. Ne érje be ennél kevesebbel! A Seatone zöldkagyló kapszula alapját képező Új-zélandi taréjos zöldkagyló, vagy ahogy emlegetni szokták, a „kagylók királynője” kristálytiszta tengervizekben él, feldolgozása pedig szigorú nemzetközi előírásoknak megfelelően történik. Begyűjtésüket akkor végzik, amikor a legtöbb hasznos tápanyagot tartalmazzák, vagyis 16-18 hónapos korukban. Így kapják a biológiailag leghasznosabb és legértékesebb kivonatot.

Olvasd Tovább

Könnyen kiküszöbölhető a terhesség alatti hízás

Terhesség alatti hízás

Terhesség alatti hízás

A várandósság ideje alatt normális egyfajta súlygyarapodás, viszont vannak olyan kismamák, akik ennél jóval többet szednek fel. Egészségi problémákat okozhat a terhesség alatti hízás, nemcsak az édesanyának, hanem bizony a születendő picinek is. A terhes nőnél jelentkezhet magas vérnyomás, terhességi cukorbetegség, trombózisveszély, fehérjeürítés, tüdőembólia, valamint elhúzódó sebgyógyulás műtét után.

Olvasd Tovább

Vitalitással tölti fel a szervezetet a méhpempő

Vitalitással tölti fel a szervezetet a méhpempő

Vitalitással tölti fel a szervezetet a méhpempő

A virágpor és méhkenyér fogyasztása kúraszerűen számtalan előnnyel bír. Olyan hatóanyagokat tartalmaznak, amelyek az emberi szervezet működéséhez elengedhetetlenek. Nincs ez másképp a méhpempő esetében sem, hiszen több betegség kezelésére is alkalmas. Az ízületi gyulladás vagy porckopás egyik ellenszere. Lassítja a degeneratív folyamatokat a szervezetben. Már napi 1g tiszta méhpempővel nagyon szép eredményeket lehet elérni. Elősegíti a csontszövet termelődését. A gyógyulási idő még törés esetén is lecsökken.

Olvasd Tovább

Fogpótlás híddal: árakat hol találhatok?

Egészséges fogak

Az életben vannak bizonyos események, amelyeken a legtöbb ember átesik. Ide lehet sorolni a fogpótlást, hiszen az idő múlásával előbb vagy utóbb sajnos ez is felüti a fejét. Ezen az oldalon megnézheti, hogy egy fogpótlás híddal mennyibe kerül: https://clinident.hu/kezeles/fogpotlas-fogaszati-hiddal/.

Ezáltal tisztában lesz, hogy mekkora összeget kell félretegyen annak érdekében, hogy kifogásolhatatlan legyen a mosolya. A legegyszerűbb indok a kiesett fogak pótlására a magabiztos megjelenésnek a visszanyerése. Arról nem is beszélve, hogy az önbizalomra mekkora hatást képest gyakorolni. Minden ember az esztétikumot keresi a nagyvilágban, és bizony egy szép mosoly könnyedén levesz a lábáról bárkit. Amennyiben kisebb beavatkozásról van szó, akkor általában a híd megépítését szokták felajánlani, mint megoldást. Ráadásul ez a beavatkozás mindössze egyszer kell megtörténjen, ugyanis az új fog több, mint 10 éven át stabilan az illető társává válik.

Olvasd Tovább

Szétnéztél már egy egészség és szépség webáruházban?

Egészség és szépség webáruház

Egyesek csak azért nem mennek egy wellness szállodába és fizetnek be a kényeztetéssel teli hétvégére, mert nincs pénzük rá. Mindennek véget vethet a kiváló termékeivel a Ballvin internetes bolt. Néha pont ilyen webshopokban találja meg azt az ember, amit keres. Aki már vásárolt ebben az áruházban, pontosan tudja, hogy mennyire változatos itt a felhozatal. Sokak nagy örömére, az itt megvehető eszközökkel otthon is maximálisan kiélvezhetik azt, amit egy wellness hotel kínál.

Végre az ember teljes mértékben relaxálhat hétvégén, elfelejtve egy kicsit a munkahelyi gondokat és búcsút intve a sok stressznek. Az itt lévő, szépséget és egészséget támogató produktumok egytől-egyig pihentető, kellemes kikapcsolódást biztosítanak a vásárlónak, nem csupán testileg, hanem lelkileg is. Ezeket persze nemcsak hétvégén lehet bevetni, de este is, amikor egy fárasztó nap után hazaér az ember a munkából. Nagy kedvencek itt a közérzet javítását elősegítő és az egészséges életmód kialakítását támogató termékek.

Olvasd Tovább

Szemránckrém a fiatalabb szemekért

Hatékony szemránckrém

Bizonyára Ön is hallott már a shea vaj bőrre gyakorolt remek hatásairól. Most még többet megtudhat, ugyanis a karite.hu weboldalon az Institut Karité Paris bemutatja a shea vaj természetes hatását és a kozmetikai fejlesztésének eredményeit a ránctalanító termékcsaládban.

A webáruház választékában megtalálható Shea szemránckrém 25 milliliteres kiszerelésben vásárolható meg. Ez a termék minden bőrtípusra ajánlott. Egyedi formula shea vaj és barna tengeri hínár keverékéből, ami segít csökkenteni a bőr öregedésének a jeleit.

Olvasd Tovább