Kategória Egészség

Könnyen kiküszöbölhető a terhesség alatti hízás

Terhesség alatti hízás

Terhesség alatti hízás

A várandósság ideje alatt normális egyfajta súlygyarapodás, viszont vannak olyan kismamák, akik ennél jóval többet szednek fel. Egészségi problémákat okozhat a terhesség alatti hízás, nemcsak az édesanyának, hanem bizony a születendő picinek is. A terhes nőnél jelentkezhet magas vérnyomás, terhességi cukorbetegség, trombózisveszély, fehérjeürítés, tüdőembólia, valamint elhúzódó sebgyógyulás műtét után.

Olvasd Tovább

Vitalitással tölti fel a szervezetet a méhpempő

Vitalitással tölti fel a szervezetet a méhpempő

Vitalitással tölti fel a szervezetet a méhpempő

A virágpor és méhkenyér fogyasztása kúraszerűen számtalan előnnyel bír. Olyan hatóanyagokat tartalmaznak, amelyek az emberi szervezet működéséhez elengedhetetlenek. Nincs ez másképp a méhpempő esetében sem, hiszen több betegség kezelésére is alkalmas. Az ízületi gyulladás vagy porckopás egyik ellenszere. Lassítja a degeneratív folyamatokat a szervezetben. Már napi 1g tiszta méhpempővel nagyon szép eredményeket lehet elérni. Elősegíti a csontszövet termelődését. A gyógyulási idő még törés esetén is lecsökken.

Olvasd Tovább

Fogpótlás híddal: árakat hol találhatok?

Egészséges fogak

Az életben vannak bizonyos események, amelyeken a legtöbb ember átesik. Ide lehet sorolni a fogpótlást, hiszen az idő múlásával előbb vagy utóbb sajnos ez is felüti a fejét. Ezen az oldalon megnézheti, hogy egy fogpótlás híddal mennyibe kerül: https://clinident.hu/kezeles/fogpotlas-fogaszati-hiddal/.

Ezáltal tisztában lesz, hogy mekkora összeget kell félretegyen annak érdekében, hogy kifogásolhatatlan legyen a mosolya. A legegyszerűbb indok a kiesett fogak pótlására a magabiztos megjelenésnek a visszanyerése. Arról nem is beszélve, hogy az önbizalomra mekkora hatást képest gyakorolni. Minden ember az esztétikumot keresi a nagyvilágban, és bizony egy szép mosoly könnyedén levesz a lábáról bárkit. Amennyiben kisebb beavatkozásról van szó, akkor általában a híd megépítését szokták felajánlani, mint megoldást. Ráadásul ez a beavatkozás mindössze egyszer kell megtörténjen, ugyanis az új fog több, mint 10 éven át stabilan az illető társává válik.

Olvasd Tovább

Szétnéztél már egy egészség és szépség webáruházban?

Egészség és szépség webáruház

Egyesek csak azért nem mennek egy wellness szállodába és fizetnek be a kényeztetéssel teli hétvégére, mert nincs pénzük rá. Mindennek véget vethet a kiváló termékeivel a Ballvin internetes bolt. Néha pont ilyen webshopokban találja meg azt az ember, amit keres. Aki már vásárolt ebben az áruházban, pontosan tudja, hogy mennyire változatos itt a felhozatal. Sokak nagy örömére, az itt megvehető eszközökkel otthon is maximálisan kiélvezhetik azt, amit egy wellness hotel kínál.

Végre az ember teljes mértékben relaxálhat hétvégén, elfelejtve egy kicsit a munkahelyi gondokat és búcsút intve a sok stressznek. Az itt lévő, szépséget és egészséget támogató produktumok egytől-egyig pihentető, kellemes kikapcsolódást biztosítanak a vásárlónak, nem csupán testileg, hanem lelkileg is. Ezeket persze nemcsak hétvégén lehet bevetni, de este is, amikor egy fárasztó nap után hazaér az ember a munkából. Nagy kedvencek itt a közérzet javítását elősegítő és az egészséges életmód kialakítását támogató termékek.

Olvasd Tovább

Szemránckrém a fiatalabb szemekért

Hatékony szemránckrém

Bizonyára Ön is hallott már a shea vaj bőrre gyakorolt remek hatásairól. Most még többet megtudhat, ugyanis a karite.hu weboldalon az Institut Karité Paris bemutatja a shea vaj természetes hatását és a kozmetikai fejlesztésének eredményeit a ránctalanító termékcsaládban.

A webáruház választékában megtalálható Shea szemránckrém 25 milliliteres kiszerelésben vásárolható meg. Ez a termék minden bőrtípusra ajánlott. Egyedi formula shea vaj és barna tengeri hínár keverékéből, ami segít csökkenteni a bőr öregedésének a jeleit.

Olvasd Tovább

Örüljön az életnek az ördögcsáklyagyökér révén!

Ördögcsáklyagyökér krém

Sok ember életében az örömöket gyakran váltja fel a fájdalom. Az élet árnyoldalainak megtapasztalása azonban nem feltétlenül kell hosszasnak lennie, főleg abban az esetben, ha ízületi panaszokkal küzdünk, mert az ördögcsáklyagyökér hatékonyan és hamar enyhíti a tüneteket.

Az évek előrehaladásával felerősödhetnek a reumás és az ízületi betegségek, de az is lehet, hogy kemény fizikai munkát végzünk és gyakran fáradnak el az izmaink, ezért mindennap használjunk ördögcsáklyagyökér tartalmú terméket, mint amilyen az aherb.hu oldalon megrendelhető Dr.Herz Ördögkarom gél.

Olvasd Tovább

Az inzulinrezisztens diéta segít az egészség megőrzésében

Inzulinrezisztens diéta

Minden inzulinrezisztenciás és cukorbeteg jól tudja, hogy az egészséges étrend betartása elengedhetetlen. Az inzulinrezisztens diéta az első lépés a betegség kezelésének szempontjából. A szigorú étrend naponta többször és meghatározott időben történik, amit ajánlatos betartani, amennyiben az egészséges élet a cél.

A legismertebb a 160 grammos szénhidrát diéta, amit Dr. Breyer Helga és Zentai Andrea dolgozott ki. Napi 5-6 étkezést ír elő a diéta, ez képes egész nap stabilan tartani a vércukorszintet. Amikor belekezd egy életmódváltásba egészségének megőrzése érdekében, akkor fontos egy dolgot leszögeznie magában, hogy az inzulinrezisztens diéta minden szabályát be kell tartani úgy, ahogy az meg van írva, különben az egész semmit sem ér.

Olvasd Tovább

Belső fogfehérítés gyökérkezelt fogakra

Az ultrahangos fogkő eltávolítás menete

A mindennapos étkezés a lepedék kialakulását vonja maga után, amit többszörös és alapos fogmosással sem lehet elkerülni. Az ultrahangos fogkő eltávolítás menete valójában mindössze pár lépésből áll, amivel a felhalmozódott baktériumos rétegtől lehet megszabadulni.

Azonban ez abszolút nem nevezhető végérvényesnek, hiszen sajnos a lepedék alkalomadtán visszaképződik, ezért is érdemes bizonyos időközönként ellátogatni a fogorvoshoz, aki precízen elvégzi a rutinos feladatokat. Az ultrahangos fogkő eltávolítás menete teljesen fájdalommentes eljárás.

Olvasd Tovább

Fogszabályzó típusok: többféle opció közül lehet választani

többféle fogszabályzó

többféle fogszabályzó

A fogszabályozást nem kell feltétlenül gyerekkorban elkezdeni. Általában 18 korban ajánlatos elmenni az első konzultációra, ha azt tapasztaljuk, hogy a fogaink között hézagok vannak, meg vannak dőlve vagy egymásra támaszkodnak. A Clinident Fogászati Centrum többféle fogszabályzó technikát alkalmaz, így minden páciens könnyedén ki tudja választani az igényeinek megfelelő megoldást. A fémesen csillogó és jól látható típusok helyett, ma már szinte láthatatlanul is el lehet végezni a szabályozást. Alapanyaga puha, áttetsző, hiszen nem tartalmaz semmiféle fémet. Viselése szinte láthatatlan. Számítógépes modellezéssel tervezik meg. Kényelmes, és étkezésnél, fogmosásnál egyszerűen kivehető.

Olvasd Tovább

Az inzulinrezisztencia meddőség kialakulását eredményezheti

Inzulinrezisztencia meddőség

Ezt a betegséget, problémát a cukorbetegség előszobájának nevezik, hazánkban rengeteg nőt érint. Az inzulinrezisztencia meddőség keletkezéséhez vezethet, mellette okozhat hasi elhízást, zavart kelthet a szervezetben és a petefészek működésében. Fontos tudni, hogyha a probléma kezeletlenül marad, 2-es típusú cukorbetegség alakulhat ki.

Akkor lehet erről a betegségről szó, vagyis nevezhető annak, ha 1 éven keresztül történő rendszeres védekezés nélküli házasélet nem eredményez terhességet. Abban az esetben ugyancsak arról van szó, ha a nő bekövetkezett terhessége rendszeresen spontán vetéléssel szűnik meg.

Olvasd Tovább