Kategória Egészség

Szemránckrém a fiatalabb szemekért

Hatékony szemránckrém

Bizonyára Ön is hallott már a shea vaj bőrre gyakorolt remek hatásairól. Most még többet megtudhat, ugyanis a karite.hu weboldalon az Institut Karité Paris bemutatja a shea vaj természetes hatását és a kozmetikai fejlesztésének eredményeit a ránctalanító termékcsaládban.

A webáruház választékában megtalálható Shea szemránckrém 25 milliliteres kiszerelésben vásárolható meg. Ez a termék minden bőrtípusra ajánlott. Egyedi formula shea vaj és barna tengeri hínár keverékéből, ami segít csökkenteni a bőr öregedésének a jeleit.

Olvasd Tovább

Örüljön az életnek az ördögcsáklyagyökér révén!

Ördögcsáklyagyökér krém

Sok ember életében az örömöket gyakran váltja fel a fájdalom. Az élet árnyoldalainak megtapasztalása azonban nem feltétlenül kell hosszasnak lennie, főleg abban az esetben, ha ízületi panaszokkal küzdünk, mert az ördögcsáklyagyökér hatékonyan és hamar enyhíti a tüneteket.

Az évek előrehaladásával felerősödhetnek a reumás és az ízületi betegségek, de az is lehet, hogy kemény fizikai munkát végzünk és gyakran fáradnak el az izmaink, ezért mindennap használjunk ördögcsáklyagyökér tartalmú terméket, mint amilyen az aherb.hu oldalon megrendelhető Dr.Herz Ördögkarom gél.

Olvasd Tovább

Az inzulinrezisztens diéta segít az egészség megőrzésében

Inzulinrezisztens diéta

Minden inzulinrezisztenciás és cukorbeteg jól tudja, hogy az egészséges étrend betartása elengedhetetlen. Az inzulinrezisztens diéta az első lépés a betegség kezelésének szempontjából. A szigorú étrend naponta többször és meghatározott időben történik, amit ajánlatos betartani, amennyiben az egészséges élet a cél.

A legismertebb a 160 grammos szénhidrát diéta, amit Dr. Breyer Helga és Zentai Andrea dolgozott ki. Napi 5-6 étkezést ír elő a diéta, ez képes egész nap stabilan tartani a vércukorszintet. Amikor belekezd egy életmódváltásba egészségének megőrzése érdekében, akkor fontos egy dolgot leszögeznie magában, hogy az inzulinrezisztens diéta minden szabályát be kell tartani úgy, ahogy az meg van írva, különben az egész semmit sem ér.

Olvasd Tovább

Belső fogfehérítés gyökérkezelt fogakra

Az ultrahangos fogkő eltávolítás menete

A mindennapos étkezés a lepedék kialakulását vonja maga után, amit többszörös és alapos fogmosással sem lehet elkerülni. Az ultrahangos fogkő eltávolítás menete valójában mindössze pár lépésből áll, amivel a felhalmozódott baktériumos rétegtől lehet megszabadulni.

Azonban ez abszolút nem nevezhető végérvényesnek, hiszen sajnos a lepedék alkalomadtán visszaképződik, ezért is érdemes bizonyos időközönként ellátogatni a fogorvoshoz, aki precízen elvégzi a rutinos feladatokat. Az ultrahangos fogkő eltávolítás menete teljesen fájdalommentes eljárás.

Olvasd Tovább

Fogszabályzó típusok: többféle opció közül lehet választani

többféle fogszabályzó

többféle fogszabályzó

A fogszabályozást nem kell feltétlenül gyerekkorban elkezdeni. Általában 18 korban ajánlatos elmenni az első konzultációra, ha azt tapasztaljuk, hogy a fogaink között hézagok vannak, meg vannak dőlve vagy egymásra támaszkodnak. A Clinident Fogászati Centrum többféle fogszabályzó technikát alkalmaz, így minden páciens könnyedén ki tudja választani az igényeinek megfelelő megoldást. A fémesen csillogó és jól látható típusok helyett, ma már szinte láthatatlanul is el lehet végezni a szabályozást. Alapanyaga puha, áttetsző, hiszen nem tartalmaz semmiféle fémet. Viselése szinte láthatatlan. Számítógépes modellezéssel tervezik meg. Kényelmes, és étkezésnél, fogmosásnál egyszerűen kivehető.

Olvasd Tovább

Az inzulinrezisztencia meddőség kialakulását eredményezheti

Inzulinrezisztencia meddőség

Ezt a betegséget, problémát a cukorbetegség előszobájának nevezik, hazánkban rengeteg nőt érint. Az inzulinrezisztencia meddőség keletkezéséhez vezethet, mellette okozhat hasi elhízást, zavart kelthet a szervezetben és a petefészek működésében. Fontos tudni, hogyha a probléma kezeletlenül marad, 2-es típusú cukorbetegség alakulhat ki.

Akkor lehet erről a betegségről szó, vagyis nevezhető annak, ha 1 éven keresztül történő rendszeres védekezés nélküli házasélet nem eredményez terhességet. Abban az esetben ugyancsak arról van szó, ha a nő bekövetkezett terhessége rendszeresen spontán vetéléssel szűnik meg.

Olvasd Tovább

Önnek hány bölcsességfoga van még?Önnek hány bölcsességfoga van még?

A bölcsességfogak sok problémát tudnak okozni

Köztudott, hogy fogsorunk nem gyerekkorunkban fejlődik ki teljesen, hanem nagyjából 18-30 év között. Ilyenkor törnek elő a bölcsességfogaink. A nevük valószínűleg onnan ered, hogy akkor bújnak elő (már ha előjönnek), amikor az embernek úgymond benőtt a feje lágya, vagyis már többé-kevésbé felelősségteljes döntéseket tud hozni.

A nevükkel ellentétben, a bölcsességfogaknak sok haszna igazából nincs, sőt, inkább rengeteg problémával járnak. Szerepük az élelem megőrlésében lenne, de nem igazán használjuk. Nagyon sok ember esetében ferdén, kifelé vagy befelé nőve, esetleg vízszintesen bújnak elő. Ilyen esetekben jelentkeznek a problémák, mert torlódást okozhatnak a fogsorban.

Olvasd Tovább

A B12-vitamin bevitele vegetáriánusoknak

B12-vitamin vegetáriánusoknak

Napjainkban sokan döntenek úgy, hogy lemondanak a húsfogyasztásról, hogy egészségesen táplálkozzanak, viszont akkor a benn lévő fontos anyagokat be kell juttatni a szervezetbe valamilyen úton vagy módon.

Most néhány mondatban essen szó arról, hogy miért fontos pótolni a B12-vitamint vegetáriánusoknak? Mivel a B12-vitamin természetes úton a legnagyobb mértékben a húsokban és a májban található meg, számukra nehezebb a napi bevitelt biztosítani. Ezt tojás és tejtermékek fogyasztásával, valamint étrend-kiegészítőkkel, kapszulákkal egyaránt megteheti.

Olvasd Tovább

Fogyás natúr zsírégető készítménnyel

Zsírégető

A legtöbben nagyon gyorsan szeretnének látványos eredményt elérni, amikor belekezdenek egy fogyókúrába. A diétás étrend és rendszeres mozgás azonban nem egy hét alatt hozza meg a várva várt kimenetelt, ehhez sokszor valamilyen zsírégető étrend-kiegészítő kapszulát ajánlanak, amivel aztán sokkal gyorsabban megmutatkozik az átalakulás.

Olvasd Tovább

A gyulladáscsökkentő gyógynövények ismert képviselői

Gyulladáscsökkentő gyógynövények

Nagyanyáink még tudták, hogy mikor milyen virágot érdemes begyűjteni a mezőről és milyen bajok esetén lehet azokat felhasználni. Mi most kezdjük újra felfedezni a gyógynövények csodálatos erejét. A gyulladáscsökkentő gyógynövények közül, talán a kamilla a legismertebb.

Az ebből készült tea belsőleg is fogyasztható, de borogatásként is alkalmas a begyulladt sebekre, zúzódásokra. Nyugtatja a sérült területet, ugyanakkor a fájdalmakat is enyhíti. Néhány napos kezelés után, a gyulladás akár teljes mértékben is megszűnhet.

Olvasd Tovább