Kategória Egészség

Nagyon könnyű az InfraShape használata

InfraShape használata

InfraShape használata

Az utóbbi időben rendkívül nagy népszerűségnek örvendenek a különböző alakformáló berendezések. Ezek közül az infra technológián alapuló gépezetek a legkeresettebbek, nemcsak a fitnesztermek által, hanem magánszemélyeknek is otthoni alkalmazásra. Az InfraShape használata roppant egyszerű, mivel csak bele kell feküdni, rárakni a pedálokra a lábakat és szépen, lazán egy választott erősségben és tempóban elkezdeni tekerni, ami közben az infrahő illetve a vákuumkabin együttesen fejtik ki a kedvező hatásukat.

A korszerű eszköz annak köszönheti a sikerét, hogy úgy képes látványos eredményeket elérni a felhasználók testén, hogy nekik semmilyen megerőltető dolgot nem kell végezniük. Ez maga a fitnesz, az infra és a vákuum egyedi kombinációja. Az InfraShape használata tehát roppant egyszerű. A gép működéséhez nincs egyébre szükség, mint egy monofázisú konnektorra. Indítás után pedig máris indulhat az izzadás. Amellett, hogy elősegíti a fogyást, méregtelenít, megszünteti a narancsbőrt, támogatja az ér- és nyirokrendszert, javítja a teljesítőképességet valamint biztosítja a jobb közérzetet.

Olvasd Tovább

Zöldkagyló kapszulával a fiatalos mozgásért

zöldkagyló kapszula

Az autóknak, de tulajdonképpen minden járműnek szüksége van valamilyen lengéscsillapítóra, különben nem igazán lehetne utazni bennük, mivel rettenetesen rázna. A zöldkagyló kapszula tulajdonképpen az ember szervezetében lévő rengéscsillapítókat tartja karban, illetve regenerálja, amennyiben azok elkoptak. Az ízületek valóban gondoskodnak arról, hogy a csontok ne legyenek kitéve folyamatos kopásnak. Időnként azonban elkopnak vagy a körülöttük levő folyadék mennyisége csökken.

Olvasd Tovább

Ezért jó az irodai masszázs

irodai masszázs

Irodai masszázs

Nem csupán nagyszerű hangulatjavító, hanem egészséget megőrző hatása is lehet a munkahelyi masszázsnak. Az irodai masszázs egyre inkább elterjedt Magyarországon is, a cégek ugyanis most már jóval nagyobb hangsúlyt fektetnek a dolgozók egészségére, komfortérzetére.

Olvasd Tovább

Ép testben ép lélek, a tiszta méhpempőnek köszönhetően

tiszta méhpempő

tiszta méhpempő

Sokféle természetes hatóanyagokat tartalmazó készítmény létezik, ami kétségkívül roppant hasznos az emberi szervezetnek. A tiszta méhpempő is egy olyan méhészeti termék, ami sok testi és lelki panaszra jelenthet megoldást. Modern korunk egyik velejárója a depresszió, aminek súlyossága enyhíthető a méhpempő szedése által. Ezen felül fáradtságra, csontritkulásra, különféle gyulladásokra, valamint cukorbetegeknek is egy remek étrend-kiegészítőről van szó. A megbízható méhpempőt több biobolt is forgalmazza.

Olvasd Tovább

Kalcium-Magnézium kapszulák sportolóknak

Kalcium-Magnézium

Kalcium-Magnézium

A kalcium és a magnézium fontos ásványok, amit a szervezetnek minden esetben biztosítani kell. Azoknak, akik rendszeresen vagy hivatásosan sportolnak, fizikai munkát végeznek, különösen oda kell figyeljenek arra, hogy az energiatermelő anyagcsere-folyamatok tökéletes működéséhez kellő mennyiségben jusson a szervezetükbe ez a két anyag. A Scitec által forgalmazott Kalcium-Magnézium kapszulák 2:1 arányban tartalmazzák a szükséges összetevőket ahhoz, hogy kellően táplálják a sejteket és elsősorban az izmokat a feszített tempóban.

Olvasd Tovább

Méregtelenítsen az infraszauna használatával

Infraszauna

Infraszauna

Különösen a tradicionális és népi gyógyászat hangsúlyozza folyamatosan a megelőzés jelentőségét. Nagyon sokan nem értik, hogy itt valójában miről is van szó. Az infraszauna méregtelenítő hatását gyakorlati tapasztalatok mutatják.

Sokak előtt nem világos, hogyha valami nincs, akkor az miként előzhető meg. Más szóval, ha egészséges vagyok, miért tegyek bármit is azért, hogy ez meg is maradjon, hiszen ez magától értendő állapot. Ez viszont nem igaz! A legtöbben, akik bármilyen betegséggel küzdenek, nem tudják, hogy mikor csúsztak át ebbe az állapotba.

Olvasd Tovább

Zöldkagylóval az ízületi problémák ellen

zöldkagyló

zöldkagyló

A különböző mozgásszervi panaszok, mint a porckopás vagy az ízületi gyulladás, nagyban meg tudják keseríteni az emberek életét. Jó hír azonban, hogy a zöldkagyló, ami az egyik legjobb természetes gyógymód a fent említett panaszokra, már elérhető. Az egyik legtisztább vízben tenyésztett Új-zélandi zöldkagylót eredetileg a maori őslakosok kezdték el alkalmazni és a segítségével sikeresen szabadultak meg az idős kor, illetve a megterhelő életmód miatt bekövetkező panaszoktól.

Olvasd Tovább

Mozogjon zavartalanul a Seatone zöldkagyló kapszulával!

Seatone zöldkagyló

Seatone zöldkagyló

Természetes étrend kiegészítő magas minőségben. Ne érje be ennél kevesebbel! A Seatone zöldkagyló kapszula alapját képező Új-zélandi taréjos zöldkagyló, vagy ahogy emlegetni szokták, a „kagylók királynője” kristálytiszta tengervizekben él, feldolgozása pedig szigorú nemzetközi előírásoknak megfelelően történik. Begyűjtésüket akkor végzik, amikor a legtöbb hasznos tápanyagot tartalmazzák, vagyis 16-18 hónapos korukban. Így kapják a biológiailag leghasznosabb és legértékesebb kivonatot.

Olvasd Tovább

Könnyen kiküszöbölhető a terhesség alatti hízás

Terhesség alatti hízás

Terhesség alatti hízás

A várandósság ideje alatt normális egyfajta súlygyarapodás, viszont vannak olyan kismamák, akik ennél jóval többet szednek fel. Egészségi problémákat okozhat a terhesség alatti hízás, nemcsak az édesanyának, hanem bizony a születendő picinek is. A terhes nőnél jelentkezhet magas vérnyomás, terhességi cukorbetegség, trombózisveszély, fehérjeürítés, tüdőembólia, valamint elhúzódó sebgyógyulás műtét után.

Olvasd Tovább

Vitalitással tölti fel a szervezetet a méhpempő

Vitalitással tölti fel a szervezetet a méhpempő

Vitalitással tölti fel a szervezetet a méhpempő

A virágpor és méhkenyér fogyasztása kúraszerűen számtalan előnnyel bír. Olyan hatóanyagokat tartalmaznak, amelyek az emberi szervezet működéséhez elengedhetetlenek. Nincs ez másképp a méhpempő esetében sem, hiszen több betegség kezelésére is alkalmas. Az ízületi gyulladás vagy porckopás egyik ellenszere. Lassítja a degeneratív folyamatokat a szervezetben. Már napi 1g tiszta méhpempővel nagyon szép eredményeket lehet elérni. Elősegíti a csontszövet termelődését. A gyógyulási idő még törés esetén is lecsökken.

Olvasd Tovább