Kategória Szolgáltatás

A visszajelzések mindent elárulnak

visszajelzések

Visszajelzések

Jó bornak nem kell cégér! A közmondás az Olajág Otthonokra is érvényes, hiszen messze ismert az a harmonikus légkör és gondoskodás, amit a bentlakóknak biztosítanak. A visszajelzések mind-mind arról árulkodnak, hogy azok, akik itt laktak, sőt, még a hozzátartozók is teljes mértékben elégedettek és hálásak voltak mindazért, amit itt tapasztaltak.

Olvasd Tovább

Az örökölhető nyugdíj előtakarékosság összege

nyugdíj előtakarékosság

Nyugdíj előtakarékosság

Nagyon sok ember úgy gondolja, hogy igazán kiváló színvonalú, anyagi gondoktól mentes időskori éveket csak a magas pozícióban lévők és a külföldi nyugdíjasok élhetnek. Ők bárhová elutazhatnak, segíthetik a családjukat, sok mindent megtehetnek. Pedig ezt Ön is biztosíthatja saját magának a nyugdíj előtakarékosság segítségével, ami hozzájárul ahhoz, hogy méltó életet élhessen akkor is, ha már nem lesz aktív a munkájában.

Olvasd Tovább

Hazánk egyik ékköve a Veli Bej gyógyfürdő

Veli Bej gyógyfürdő

Veli Bej gyógyfürdő

Mi lehetne kellemesebb a hideg időben, mint termálfürdőbe menni, ami mind a léleknek, mind a testnek pihenést nyújt? Ezeknek a létesítményeknek régről fennmaradt történetük van Magyarországon, különösen Budapesten, ahol rengeteg lehetőség közül választhatunk.

A Veli Bej gyógyfürdő a főváros egyik legkülönlegesebb és legnagyobb török ​​fürdője. A szállodák és termál medencék számára az év legnagyobb kihívását a január-február körüli időszak jelenti, amikor egy kicsit nehezebb vonzzák a látogatókat.

Olvasd Tovább

Mátraszentistván szállás a síparadicsom mellett

Mátraszentistván szállás

Mátraszentistván szállás

Ma már nem kell külföldre utazni ahhoz, hogy havat lássunk. Mátraszentistván szállás nélkül nem is lehetne igazi síparadicsom, ráadásul családokat és csoportokat is kedvező árakkal fogad. A Galyatető közelében épült parkot több mint 10 éve adták át, ami télen a síelőknek, nyáron pedig a kerékpáron közlekedőknek kedvez.

Akik a hosszú tél során fáradtnak, fásultnak érzik magukat, érdemes legalább egy hosszú hétvégére kiszakadniuk a nagyvárosi forgatagból. A rohanás, a stressz mind ahhoz vezet, hogy egy mókuskerékben ébredjünk, amiből nem tudunk megszabadulni. A Mátra ezzel ellentétben apró falucskáknak ad otthont, az őket körülvevő erdő pedig igazi nyugalmat bocsát ki.

Olvasd Tovább

Kubai körutazás Önnek és a családjának

kubai körutazás

Kubai körutazás

Amennyiben létezik olyan utazás, ami garantáltan életre szóló élmény lesz, akkor a most soron következő cikkünkben olvashatnak róla. Egy izgalmas kubai körutazás ugyanis nem más, mint egy kirándulás, ami képes fenekestől felforgatni az életről alkotott képünket. Itt ugyanis minden homlokon vág minket, természetesen a szó legjobb értelmében.

Olvasd Tovább

Új távlatokat nyit az energiahatékonysági beruházás

energiahatékonysági beruházás

Energiahatékonysági beruházás

Az energia megtakarítás nemcsak a lakásunkban fontos, hanem legalább ennyire mérvadó a különféle cégek esetében. Rengetegféle tanácsot találhatunk arra vonatkozóan, hogy a háztartásunkat miként tegyük zöldebbé, de valójában nem a magáningatlanok azok, amelyek jelentős mennyiségű áramot használnak fel, hanem a gyárak és egyéb nagyüzemek, kereskedelmi egységek. A gazdaságosság és takarékoskodás érdekében megszületett az almérő rendelet, aminek előnyeit több szinten ki lehet használni.

Most ne foglalkozzunk azzal, hogy a rendszeresen leadandó jelentésekben szerepelnie kell a szerkezetek által mért értékeknek, hanem fókuszáljunk inkább arra a tényre, hogy az adatok birtokában megtervezhetünk egy olyan intézkedési rendszert, ami a megtakarításokat helyezi előtérbe. Az almérő rendelet hasznos segítséget kínál arra, hogy átfogóbb képet kapjunk a cégünk által igényelt árammennyiségéről. Természetesen ezek a kivételes egységek képesek másféle energia mérésére is, de a leggyakoribb esetben az elektromosságot követik nyomon.

Olvasd Tovább

Az esküvői fotózás Debrecen zöld övezeteiben is megtörténhet

esküvői fotózás Debrecen

Esküvői fotózás Debrecen

Ez a tevékenység két részből áll. Az első a kreatív képek készítése, ez a folyamat általában műtermekben vagy szabadtéri helyszíneken történik. Az esküvői fotózás Debrecen csodálatos helyszínein minden igényt kielégít. A kreatív képek készítéséhez visszatérve, meg kell említeni, hogy jobb ha azok nem az esküvő napján készülnek, hiszen így el lehet kerülni a kapkodást, a stresszt, szóval nyugodtan, ráérősen tökéletes fényképek készíthetőek.

Olvasd Tovább

Korrekt módon dolgozik a virágfutár Budapesten

virágfutár Budapest

Virágfutár Budapest

Összevesztek a feleségével és Ön most mindenképpen szeretné kiengesztelni, hogy újra helyreálljon a családi béke? A virág a legjobb módszer ehhez és azt is tudnia kell, hogy mindig pontosan kiszállítja a virágfutár Budapest kerületeibe a bokrétát. Az év minden napján kiviszik a virágcsokrot a viragkuldes.shop.hu munkatársai, reggel 8-tól este 8-ig.

Olvasd Tovább
Liszt Ferenc repülőtér parkolási díj

Rendkívül kedvező a Liszt Ferenc repülőtér parkolási díj

A hideg téli hónapokban, gond nélkül el lehet utazni egy kellemes éghajlattal rendelkező országba, ahol kipihenhetjük a múlt év fáradalmait vagy felkészülhetünk az újabb munkában gazdag időszakra. Ha kényelmesen és gyorsan akarunk utazni, persze a biztonság mellett, úgy érdemes repülőre szállni. Itt kerül a figyelem középpontjába a Liszt Ferenc repülőtér parkolási díj, amit mindenképpen megéri mérlegelni.

Olvasd Tovább

Mikor hívjuk a vállalati jogászt?

vállalati jogász

Vállalati jogász

A címben feltett kérdésre adható helyes válasz sokaknak egy értelmű minden esetben, amikor jogi tanácsadásra van szükség. Viszont sokan vannak abban a táborban is, akik úgy gondolják, hogy még a bonyolultabb ügyeket is képesek megoldani a vállalati jogász bevonása nélkül. A GDPR szabályozások bevezetésekor például nagyon népszerű választás volt inkább egy marketingestől segítséget kérni, mondván, hogy ez a kérdés azt a területet érinti. Nos, ez nem feltétlenül helyénvaló húzás, még akkor sem, ha a marketinges pontosan tudja, hogy miről van szó.

A vállalati jogász azonban nemcsak tudja, de értelmezni is képes, méghozzá megfelelő mélységben és a sokszor ködös szabályozásokat is tisztázza. Természetesen ez csak egyetlen példa volt a megannyi eset közül, ami felmerülhet egy cég életében és mindenképpen vállalati jogász alkalmazása után kiállt. Amennyiben nincs lehetőségünk arra, hogy a cég munkatársaként foglalkoztassunk egy szakembert, úgy érdemes legalább egy megbízható vállalati jogászt keríteni.

Olvasd Tovább