Kategória Ingatlan

Most Önhöz kerülhet egy eladó lakás Budapest 4. kerületében

Eladó Lakás Budapest 4. Kerület

Eladó Lakás Budapest 4. Kerület

Életünk egyik legjelentősebb befektetése az ingatlanvásárlás. Legalábbis a legtöbb embernek ez jelenti a legnagyobb anyagi ráfordítást. Ha éppen kutat az eladó lakás Budapest 4. kerület területén, akkor először tekintse meg az otpip.hu weboldalon látható kínálatot, ahol csakis ingatlanközvetítők által is ellenőrzött lakások vannak felvonultatva!

Olvasd Tovább

Az ingatlanok vásárlását serkentő CSOK

Kedvező feltételek

Az önálló, saját erőből történő lakásvásárlás a legtöbb fiatalnak csak álom. Általában csak úgy juthatnak ingatlanhoz, ha azt megöröklik vagy egy nagyon kemény lakáshitelt vesznek fel.

Az állami finanszírozású CSOK azonban nagyon sok páron és családon segíthet. A Családi Otthonteremtési Kedvezmény 2019-ben több jelentős változtatáson is átment. A legszembetűnőbb eltérés a korábbi CSOK kínálatához képest, hogy mostantól a háromgyermekesek már 15 milliós, a kétgyermekesek pedig akár 10 milliós hitelt is felvehetnek. Ezek mellé továbbra is járnak a vissza nem térítendő támogatási összegek.

Olvasd Tovább

Eladó lakás Budapest 11. kerület népesebb szektorában

Eladó lakás Budapest 11.kerületében

Eladó lakás Budapest 11.kerületében

Saját elképzelése minden embernek van. Legalább egyszer az életben mindenki álmodozott egy otthonról, amelyik az egyéni elképzeléseinek megfelel. Szép számban jelen van az eladó lakás Budapest 11. kerület területén, ennek értelmében azok a személyek, akik ebben a környezetben szeretnének új otthonra lelni, most lehetőségük nyílik rá.

Tudni kell, hogy ez akár egy életre szóló döntést is jelenthet, annak ellenére, hogy manapság sokkal gyakoribb a költözés, mint annak idején. Frissen felújított illetve felújításra váró eladó lakás Budapest 11. kerület minden szegletében egyaránt megvásárolható.

Olvasd Tovább

Ha garázst akarok venni, akkor felújítottat érdemes?

garázs.hu

garázs.hu

Szükségünk lenne egy garázsra, mivel több célra is szeretnénk felhasználni. Még nem tudjuk, hogy pontosan mire, talán kiadjuk, vagy csak az autónkat tároljuk benne. Hol vesszük, azt sem döntöttük el, valamint, hogy használtat-e, vagy új építésűt. Vajon mi lehet a különbség a kettő között?

Amennyiben eldöntöttük, hogy mindenképp szeretnénk garázst vásárolni, először azt tisztázzuk le, hol vegyünk. Legyen közel az otthonunkhoz, vagy inkább olyan helyen álljon, ami forgalmas, több ember jár arra? Bizony ezek mind fontos kérdések, és a válaszokból kiderülhet, mire szándékozzuk felhasználni az épületet. Nézzünk szét például ott, ahol rengeteg új építésű garázst hirdetnek a garázs.hu oldalon.

Olvasd Tovább

Kassai Irodaházban lévő alkalmi iroda Debrecenben

4915328153_356c62d775_z (1)

Alkalmi iroda Debrecen

Ha Ön debreceni lakos, akkor bizonyára ismerősen csenghet a “Kassai Irodaház” neve. Itt bérelhető alkalmi iroda Debrecen területén, méghozzá nem is akármilyen konstrukciókkal. A helyiségekért nem kell kauciót fizetni, ami életmentő lehet a kisebb vállalkozások számára. Ráadásul a Kassai Irodaház megad a bérlőnek mindent, amire azoknak szükségük lehet. Az alkalmi iroda Debrecenben feljogosítja a munkásokat arra, hogy az épület előtt ingyenesen parkolhassanak, illetve letehessék a kerékpárokat is. Szerencsére a Kassai Irodaház nincs messze a belvárostól, így könnyen elérhető tömegközlekedés segítségével is. Az épületbe...

Olvasd Tovább

8. kerületi eladó lakás: természetközelség a belvárosban

8. kerületi eladó lakás

8. kerületi eladó lakás

Azok, akik a fővárosban szeretnének otthont teremteni, gyakran nincsenek könnyű helyzetben, ugyanis a mindennapi tevékenység, a munkakör, vagy éppen a tanulmányok mind olyan tényezők, amelyek befolyásolhatják a leendő ingatlannal kapcsolatos igényeket. A 8. kerületi eladó lakás napjainkban egyre nagyobb keresettségnek örvend, ugyanis a területen minden egy helyen található meg, hogy a remek szórakozási lehetőségekről már ne is beszéljünk. Kiknek ajánlott a 8. kerületi eladó lakás? Mindazoknak a pároknak, családosoknak vagy egyedülállóknak, akik aktív mindennapokat élnek, de a belváros kínálta lehetőségek mellett, a természet szeretetéről sem kívánnak lemondani.

Olvasd Tovább

Kiváló állapotú eladó ingatlan Budapest 8. kerületében

Eladó ingatlan Budapest 8. kerület

Eladó ingatlan Budapest 8. kerület

Az otpip.hu honlapon nagyon sok eladó lakás közül van lehetősége választani, amelyek között nemcsak fővárosi, hanem vidéki nagyvárosi lakások is megtalálhatóak. Most részletesen ismerheti meg a belvárosi kiváló állapotban lévő lakásokat: nagyszerű elosztású eladó ingatlan Budapest 8. kerület. Ha a linkre klikkel máris láthatja, milyen kialakítású ingatlanok várják. Átlagos, kiváló és jó állapotú besorolással rendelkező lakások között válogathat. Vannak egyszobás és egészen nagy, három szobával bíró lakások is. Ha Budapest belvárosában szeretne lakni, akkor ez egy nagyszerű lehetős...

Olvasd Tovább

Több szobás új építésű ingatlan

Új építésű ingatlan

Új építésű ingatlan

Nagyon sokan keresik a száz négyzetméter feletti alapterülettel rendelkező ingatlanokat, hiszen ezekben lehet kényelmesen lakni. A Cordia honlapján a budapesti, nívós új építésű ingatlanokkal lehet megismerkedni, amelyek iránt igen nagy kereslet mutatkozik. A több szobával rendelkező lakások a legnépszerűbbek. A nappalis, több hálószobás lakások, amelyekhez erkély is tartozik, a fiatal családok számára a legideálisabb választás. A Corvin sétányon található új építésű ingatlanok hatalmas erkéllyel rendelkeznek.

Olvasd Tovább

A kulcsrakész veszprémi ingatlan azonnal beköltözhető

veszprémi ingatlan

veszprémi ingatlan

A veszprémi Lóczy utcában található a Gizella lakópark, ahol több eladó lakás is tulajdonost keres. Az itt lévő ingatlanokat zárt udvar veszi körül, ami gondoskodik a biztonságról is. A parkolás miatt sem kell aggódnunk, mert a zárt udvarban parkoló van. Sőt, aki ragaszkodik hozzá, akkor a pinceszinten is kérhet parkoló helyet. A veszprémi ingatlan külső megjelenése kellemes, helyenként ragasztott kerámia díszíti. Minden egyes lakás tágas nappalival rendelkezik, hogy minél több természetes fény szűrődjön be a lakásokba.

Olvasd Tovább

Kedvezményesen eladó lakás Budapest szívében

Eladó lakás Budapest

Eladó lakás Budapest

Budapesten, többen is kínálnak eladó lakásokat, mégis érdemes megtekinteni a Cordia négy extravagáns épületét is, ahol több új, modern ingatlan eladó. Egyenként is igazi különlegességnek számítanak. A Corvin Sétány minden épülete, kivételes lakhelyet biztosít Budapest belvárosában. A legnépszerűbbnek talán a Cordia City Garden tekinthető. Az itt eladó lakás Budapest szívében helyezkedik el. Az épületegyütteshez nagy kert is csatlakozik. Ebben az épületben kapott helyett az a wellness centrum is, ahol nemcsak felfrissülni tudunk, hanem bármilyen sportolási lehetőséget is elérthetünk.

Olvasd Tovább