Kategória Kert-Kertépítés

Fűmag a terület igényeihez szabva

Fűmag

Fűmag

A pázsit gyakori látvány a kertes ingatlanok udvarán. Néhány évtizeddel ezelőtt indult meg ennek a térhódítása és még manapság is nagy divat, bár a környezeti viszonyok elég nehézzé teszik a gyepkultúra ápolását, megtartását. Amire mindenképpen szükség lesz, az a megfelelően kiválasztott fűmag. A talaj előkészítés következő lépése a magok elszórása, de nem mindegy, hogy milyen keverék kap főszerepet.

Olvasd Tovább

Gyepszőnyeg telepítés profik által

Egyszerű és gyors kertépítés Budapest

Egyszerű és gyors kertépítés Budapest

Egyre több háztulajdonos határoz úgy, hogy szakembert kér fel a kert kialakítására, mert így varázslatos oázist hozathat létre, sokkal szebbet, mint amilyet saját maga készíteni tudna. Persze vannak, akik időhiány miatt döntenek így, viszont a kifejezett elvárásaik, elképzeléseik már megszülettek a gondolataikban, számukra a kertépítés Budapest szolgáltatás megoldást nyújthat.

Ha Ön is megrendelné a szolgáltatást, csak még nem találta meg a megfelelő szakembert és vállalkozást, akkor azt tanácsoljuk, hogy keresse fel mihamarabb az automataontozorendszeres.hu weboldalt és vegye fel a kapcsolatot az ott megismerhető mesterrel!

Azonban felvetődik néhány kérdés, mint például, hogy mennyi pénzt tud a kertépítésre szánni, majd a kialakítás kapcsán az, hogy megmarad-e valami a jelenlegi kertből, melyik stílus tetszik leginkább, szeretne madarakat az oázisba vagy nem?

Olvasd Tovább

A villanymotorral ellátott Husqvarna fűkasza

Husqvarna fűkasza

A szakértők szerint, 400 négyzetméternél kisebb terület nyírására érdemes elektromos gépet venni. Az elektromos Husqvarna fűkasza megannyi pozitívummal bír, amire aztán bátran hagyatkozhat a gép kezelője.

Talán a legfontosabb az, hogy ez könnyű súllyal bír, igen halk és még környezetbarát is. Nyilván mikor először kerül egy akármilyen kasza az ember kezébe, azt gondolja, hogy ez nem nehéz és ezzel órákig lehet dolgozni. Azonban, ha a súly egy kicsivel is nagyobb a megszokottnál, elvártnál, akkor már egy óra után sajogni fog a kezelő válla, karja és dereka.

Olvasd Tovább

Környezetbarát Rain Bird termékek

Rain Bird

Rain Bird

Az öntözőrendszereknek két nagy típusát ismerjük, a csepegtetős és a szórófejes rendszereket. Az utóbbi esetben igen fontos alkotóeleme a rendszernek a Rain Bird szórófej, ami hatékonnyá teszi az öntözést.

A csepegtető öntözőrendszereket főleg palántanevelés során használják fóliaházakban és kiskertekben, míg a szórófejes rendszerek kiválóan alkalmasak nagyobb területek locsolására. Ez utóbbit nemcsak a kertekben és mezőgazdasági területeken használják nagy sikerrel, hanem parkokban és sportpályákon is. A szép zöld pázsit titka ugyanis a rendszeres vízellátás.

Olvasd Tovább

A terasz szék nem hagyományos szék

Terasz szék választás

Terasz szék választás

Mindig csodálta a hotelek, éttermek, cukrászdák, kávézók kültéri berendezéseit? Szeretne Ön is olyan kellemes, elegáns és dekoratív környezetet kialakítani a saját kertjében? Kezdje a terasz szék megvásárlásával! Miért pont terasz szék kell az udvarra, miért nem vihetjük ki a konyhai vagy ebédlői székeket? Mert a hagyományos, beltéri székekkel ellentétben, a kültéri úgy van megtervezve és kialakítva, hogy nem issza be az eső- vagy harmatvizet, hamar megszárad, a napsugarak nem károsítják sem a színét, sem a lakkozást és a szennyeződések is könnyedén, foltmentesen eltávolíthatóak.

Olvasd Tovább

Automata öntözőrendszerrel szebb lesz a kertje.

Automata öntözőrendszer

Automata öntözőrendszer

Azok a szerencsés emberek akik kertes házban élnek, olyan természetes környezetet alakíthatnak ki maguk köré, amilyet szeretnének. Ma már kertépítéssel akár mediterrán kertet is megvalósítanak a szakemberek, hiszen rengeteg olyan eszköz áll a rendelkezésre, amely ezt lehetővé teszi. A kertépítés egyik alappillérének is mondhatjuk az automata öntözőrendszert. Hogy ez miért is fontos? Nagyon nagy segítség, mert nem kell állandóan kézi locsolóval locsolni, mert elvégzi helyettünk az automata öntözőrendszer.

Olvasd Tovább