Kategória Hírek

Egészségvédelem és prüntyőparafrázis

apple-624156_640Gondolt már arra, hogy egészségügyi panaszainak hátterében az elhízás áll? Sajnos tény, hogy akár öt-tíz kiló súlytöbblet is okozhat magas vérnyomást, térdfájást, hogy a cukorbetegség és a további hízás kockázatáról már ne is szóljunk. Nem véletlen, hogy a prüntyőparafrázis a legtöbb dietetikus szerint javasolt akkor, ha az egészség megőrzése, helyreállítása a cél. De mégis milyen módon lehetséges leadni a plusz kilókat?

Olvasd Tovább

Mozijeggyel igénybe vehető fotótanfolyam!

Mielőtt éjfélt üt az óra

Mielőtt éjfélt üt az óra

A nyár nem csak egy izgalmas, romantikus filmet kínál, hanem egy csodás fotótanfolyamot, amelyen bárki ingyen részt vehet a mozijegy bemutatásával. Ez a csodás lehetőség a Mielőtt éjfélt üt az óra című mozifilm nézőinek adatik meg. Október 15-ig lehet élni a lehetőséggel és részt venni ingyenesen a 8000 Ft értékű fotótanfolyamon. Bizonyára sokaknak ismerősek a kultikus romantikus film szereplői, hiszen egy trilógia befejező részéről beszélünk, amelyben Jesse és Celine már egy párt alkotnak és a kilenc éves iker lányok szülei.

Olvasd Tovább

A Macskák újra a színpadon

Macskák és más híres musicalek a Margitszigeti Szabadtéri Színpad nyári műsorán

Macskák és más híres musicalek a Margitszigeti Szabadtéri Színpad nyári műsorán

A margitszigeti Szabadtéri Színpadon olyan hatalmas műveket tekinthetünk meg ebben a szezonban, mint az István a király vagy a Macskák, természetesen több csodás darab mellett. A 30 éves musical a hatalmas érdeklődésre való tekintettel nem csak augusztus 31-én, hanem augusztus 30-án is színre kerül. A Macskák szuperprodukció főbb szerepeiben láthatjuk Hirtling István, Malek Andreát, kalapács Józsefet, Bakó Mátét, Egyházi Gézát, Gallusz Nikolettet, Détár Enikőt és Nagy Balázst is.

Olvasd Tovább

Második alkalommal Budapesten a Hay Fesztivál

Hay Fesztivál idén is Budapesten

Hay Fesztivál idén is Budapesten

Idén második alkalommal kerül megrendezésre május 17-21. között a világ egyik legjelentősebb kulturális eseménysorozata, a Hay Fesztivál. Ennek keretén belül a fővárosba látogat többek között az egyik legjelentősebb amerikai regényíró, Nicole Krauss, Odile Decq építész, Carl Bernstein, amerikai oknyomozó újságíró, a fesztivál alapító igazgatója, Peter Florence pedig Esterházy Péterrel beszélget majd. Izgalmas beszélgetések elé nézünk, amelyekben neves írók, költők, tudósok vesznek majd részt.

Olvasd Tovább

Aktualitások, humor és programajánló

Aktualitások

Aktualitások

Online hírportál indult, ahol mindig a legfontosabbról tudósítunk. Az ezaz.info oldalán, többféle kategóriákba vannak osztályozva a hírek, hogy még könnyebben megtaláljuk azt, amire kíváncsiak vagyunk. Bulvár cikkeinkre mindenki kíváncsi. Divatról főleg a nők olvasgatnak. Az érdekességekről érdemes tudomást venni, hiszen nem szabad lemaradni az újításokkal szemben. Híreink, nemzetközi és belföldi téren állnak helyt. Aktualitások, humor és programajánló, azért, hogy ne teljenek unalmasan a napjaink. Hétvégi programokról is olvashatunk itt. A háziasszonyoknak receptekkel kedveskedünk, hogy mindig valami újat tegyenek le az asztalra.

Olvasd Tovább

2013. ÁPRILIS 19-ÉN KIS KÖNYVES ÉJ – BUDAPESTEN ÉS AZ ORSZÁG TÖBB VÁROSÁBAN

Kis könyves éj 2013.

Kis könyves éj 2013.

25 független könybesbolt és több kulturális intézet részvételével 2013. április 19-én délután 16 órától éjfélig a Kis Könyves Éj keretében számos kedves, felfedezésre érdemes apró boltocska várja vidám, friss programokkal – könyvbemutatókkal, kiállításokkal, koncertekkel – a könyvek szerelmeseit Budapesten és az ország több más városában. A rendezvény célja, hogy felhívja a városlakók és az idelátogatók figyelmét a kis könyvesboltok különleges hangulatára, sokféleségére s hogy felélénkítse a könyvesboltba járás divatját.

Olvasd Tovább

Jiři Menzel Magyarországon

Jiri MenzelA Titanic Nemzetközi Filmfesztivál vendége volt Jiri Menzel, így az érdeklődők megtekinthették előadását és a kérdéseikre is megkapták a választ. Prága csodás világa egy napra Budapestre költözött, ugyanis április 11- én a művészet szárnyain egy kis bepillantást nyerhettünk a prágai világba.

Olvasd Tovább

Dubaiba utazhatunk a Wizz Air légitársasággal

Dubaiba a WizzairralOktóbertől közvetlen járattal is eljuthatunk az arab metropoliszba, Dubaiba, a Wizz Air légitársaság járataival. Október 28-tól heti négy alkalommal közlekedik a budapesti járat, amely segítségével nem csak Dubaiba, hanem az arab fővárosba, Abu Dhabiba is eljuthatunk. A közvetlen kapcsolatnak köszönhetően az üzleti élet és befektetések továbbfejlesztését eredményezheti a két ország között, amely remélhetőleg kelet-ázsiai befektetéseket is hozhat Magyarországra.

Olvasd Tovább