Kategória Vásárlás

A futártasakok szerepe a biztonságos csomagküldésben

futártasakok

Futártasakok

Amikor valamit rendelünk a netről, természetes elvárásunk, hogy az adott termék épségben, tökéletes állapotban jusson el hozzánk anélkül, hogy illetéktelen személy láthassa a csomag tartalmát. Elementáris igény tehát ezekben az esetekben a biztonság és a diszkréció, amit a futártasakok alkalmazása által biztosítanak a webáruházak. A futártasakok 3 oldalt le vannak hegesztve, és a 4. oldalán lévő biztonsági ragasztószalag tökéletesen hozzátapad a COEX anyaghoz (forrás: csomagolofolia.hu).

A leragasztott fül pedig nem szedhető vissza külsérelmi nyom nélkül, tehát ha azt vesszük észre, hogy valaki hozzányúlt, egyszerűen nem vesszük át a futártól a csomagot. De ennek az esélye szinte a nullával egyenlő, ha a megfelelő futártasakokat használják a webshopok. Visszatérve a diszkrécióra, tudni kell, hogy a csomagküldő tasakok fedett színűek, ami azt jelenti, hogy az ezekben elhelyezett tárgyak kívülről nem láthatóak. Alapanyaguk polietilén (LDPE), ami voltaképpen egy nyúló, de nehezen szakadó műanyag.

Olvasd Tovább

A baba boltok akciókat is hirdetnek

Vásárolni szeretnénk valami új dolgot a babánknak vagy szeretnénk ajándékba vinni? Az online baba boltok látogatása során sok olyan tárgyat láthatunk, ami felkelti a figyelmünket és megfizethető áron meg is rendelhetjük. Milyen termékeket találunk az internetes webboltok felkeresésekor? Több olyan hasznos dolgot, amire nap mint nap szüksége van a kis apróságnak. Természetesen, az egyedi és névre szóló ajándékok mellett, a biztonságos gyerekülésről, babakocsiról sem szabad megfeledkezni.

Olvasd Tovább

Mérjük fel a bútorszövet minták egyedi választékát!

bútorszövet minták

Bútorszövet minták

A sajátos stílus megteremtése gyakran olyan dolgokon keresztül történik meg, amelyekre elsőre nem is gondolnánk. Amikor például megveszünk egy számunkra vonzó külsővel bíró bútort, akkor eszünkbe sem jut, hogy a rajta lévő szövet egyszer el fog kopni. A rendszeres használat során ez idővel bekövetkezik. Ilyenkor kerülnek előtérbe a különféle bútorszövet minták.

Olvasd Tovább

Útmutató a szakácskések élezéséhez

szakácskés

Szakácskés

Minden szakembernek megvannak a maga kézreálló, kedvenc szerszámai, amelyek megkönnyítik a munkáját. Ugyancsak így van ez a séfek, szakácsok esetében, számukra az egyik legfontosabb eszköz a jó kés. Sok élelmiszer feldolgozásához elengedhetetlen a jól megélezett szakácskés. A megfelelő szerszám az idők folyamán letisztult, jellegzetes formája, nyél és penge kialakítása optimális vágást tesz lehetővé. Ezek a kellékek egyszerűen nélkülözhetetlenek a mesterszakácsok kezében, hiszen valamilyen szinten a munkájuk minősége és ritmusa függ attól, hogy milyen éles késsel dolgoznak.

Természetesen egy-egy jól bevált szerszám, úgymond hozzánő az emberhez és amikor már nem vág olyan jól, még akkor is ragaszkodunk hozzá. Szakácskés esetében is ideális választás az élezés, mert így nem kell lemondani arról a tárgyról, amit megszoktunk, a kezünkre áll. Az a legjobb döntés, ha a szakácskés élezése szakember munkája nyomán történik. Nem érdemes otthoni praktikákkal kísérletezni, mert az nem fog tökéletes eredményt hozni.

Olvasd Tovább

Mennyire bevállalós a csipke body?

csipke body

Csipke body

Fehérnemű kiválasztásánál nem mindegy, hogy milyen színt és alapanyagot veszünk le a polcról. A csipke body külön fogalomként is megállja a helyét, hát még akkor, ha együtt választjuk! A csipkéről mindenkinek a szexualitás és a vonzalom jut eszébe, a bodyról pedig a vagány éjszaki viselésre tervezett ruha, de ha a kettőt vegyítjük, akkor senki sem tud majd neki nemet mondani.

Olvasd Tovább

Terméktípustól függ az aktuális vakondháló ár

vakondháló ár

Vakondháló ár

A szépen zöldellő gyep látványa igazi öröm, viszont kicsit bele tud rondítani a képbe a szorgos kis föld alatt élő jószág, aki kedvére ássa a járatait a talajban. A probléma ott kezdődik, amikor a felesleges földet kitúrja a felszínre. Önmagában még az sem gond, mert valójában a mesterséges ásás folyamatát végzi el helyettünk, csak esztétikailag nagyon ronda látványt nyújt. Szerencsére van hatékony megoldás a problémára, a vakondháló ár kifizetésével.

Olvasd Tovább

Mire szolgálnak a kenőanyag készítmények?

kenőanyag

Kenőanyag

A dolgos hétköznapokban elég gyakran kerülhet elő a fészerből olyan szerszámgép, mint a láncfűrész. Legyen az év akármelyik időszaka, bármikor szükség lehet a favágásban jeleskedő termékek előnyeinek a kiaknázásra. Mielőtt berántanánk a láncfűrészt, a kellő mennyiségű és mindenekelőtt kiváló képességekkel rendelkező kenőanyag adagolása nem maradhat el.

Olvasd Tovább

A szemüvegtok tollak tárolására is jó

szemüvegtok

Szemüvegtok

Sajnos, egy bizonyos kor után már viszonylag sokat romlik a látásunk, ezért olvasószemüveg használatára van szükségünk, így mindenhová magunkkal visszük. Ehhez nélkülözhetetlen egy jól megtervezett és kialakított szemüvegtok, ami teljes biztonságot ad a sérülékeny, drága darabnak. De nagy bosszúságunkra, a legtöbb, kereskedelemben kapható modellnek vagy a cipzárja, vagy a rugója hibásodik meg és rövid időn belül cserére szorul.

Olvasd Tovább

Hasznos dolog a szinuszos inverter

szinuszos inverter

Szinuszos inverter

A kirándulások alkalmával gyakran sátorban alszunk, de este legfeljebb csak elemlámpa vagy tábortűz fényénél láthatunk, ami némileg elveszi a sátorozás varázsát. Azonban egy feszültség-átalakító szinuszos inverter segítségével pompás fényt biztosíthatunk a nap végén, így még éjszaka is ébren maradhatunk, beszélgethetünk, bohóckodhatunk a kiránduláson.

Olvasd Tovább

Jó elbújni a strandsátrak árnyékába

strandsátrak

Strandsátrak

Strandoláskor, napozáskor szeretünk időnként elbújni a tűző Nap sugarai elől, de nem mindig van egy terebélyes, árnyékot adó fa a közelben, ezért más megoldást kell találni. Kiválóak a strandsátrak, tökéletes árnyékot biztosítanak mindenkinek, aki a perzselő napsütés elől szeretne elmenekülni egy kicsit.

Olvasd Tovább