Kategória Vásárlás

Pumpás szórófejes üveg a rend kedvéért

pumpás szórófejes üveg

Pumpás szórófejes üveg

A zero waste konyha kedvelői nem visznek be a háztartásukba vegyszeres tisztítószereket, sem pedig műanyag flakonokat. Sok esetben a saját készítésű tisztítószereket pumpás szórófejes üveg belsejébe öntik és abból használják. Így kiküszöbölik azt a rendetlenséget is, ami a rengeteg flakon miatt adódik a háztartásokban.

Olvasd Tovább

Alpaka fonal erős szerkezettel

alpaka fonal

Alpaka fonal

Ahhoz, hogy a végeredmény tökéletes legyen minőségi alapanyagokat kell felhasználnod! Az alpaka fonal biztosan a célodnak megfelelő lesz, hiszen számos pozitív tulajdonsága van. Ha sálat, pulóvert, sapkát, kesztyűt, fejpántot szeretnél készíteni, akkor érdemes ezt a remek terméket választanod. Puha tapintású és bőrbarát, ezáltal nem kell allergiás reakciókkal számolnod.

Olvasd Tovább

A szemvédelem elengedhetetlen dolog

szemvédelem

Szemvédelem

Nagyon sok foglalkozás létezik, amelyeket csak úgy lehet végezni, ha védőszemüveget visel. A szemvédelem kiemelt fontosságú, hiszen nagyon érzékeny érzékszervről van szó. A kiegészítő megakadályozza, hogy a por, a szilánk, a forgács, a szikra sérülést okozzon. A hegesztésnél és a köszörülésnél arcvédő sisakkal is ki lehet egészíteni a felszerelést.

Olvasd Tovább

A TV játék konzol csúcskategóriás ajándék

TV játék konzol

TV játék konzol

Biztosan van mindenkinek legalább egy játékimádó ismerőse, akit nem lehet elmozdítani a gép elől. Amikor neki kell ajándékon gondolkoznunk, akkor jusson eszünkbe, hogy a TV játék konzol a legmodernebb eszközök közé tartozik és valószínűleg a barátunk is imádná. Hiszen ezekből is van már többféle, például hordozható, optikai meghajtó nélküli, csúcstechnikás darabok.

Olvasd Tovább

MTB kerékpár a terepre vágyóknak

MTB kerékpár

MTB kerékpár

A körülöttünk lévő természetet többféle módon lehet megismerni. Vannak, akik egy kellemes séta közepette szeretik felfedezni a környezetüket, míg mások, főleg a jó időben bátran bringára pattannak. Érdemes azért okosan választani kétkerekűt ilyen esetben, hiszen nem mindegyik kialakítás viseli jól a nehéz terepeket. Ami viszont biztos, hogy a MTB kerékpár minden tekintetben a terepre született.

Olvasd Tovább

Kerékpártartó otthonra és utazáshoz

kerékpártartó

Kerékpártartó

A minőségi és prémium kerékpár hátránya, hogy nem szabad az utcán hagyni. Legyen szó éjjeli tárolásról vagy utazásról, a kerékpártartó mindig a hasznunkra válik. Ezek az apró kiegészítők megkönnyítik az életünket és többféle módon felhasználhatjuk. Abban az esetben, ha nem kertesházban élünk, akkor keresni kell egy helyet a bicikli tárolására.

Olvasd Tovább

Kézre áll a távirányítós redőny működtetése

távirányítós redőny

Távirányítós redőny

Aki idős és nehezen mozog, vagy egyszerűen csak szereti a kényelmet, a mai világ sok lehetőséget teremt számára. A reggeli és esti redőnyhúzogatás nem nagy munka, de vannak, akik az élethelyzetüknél vagy életvitelüknél fogva a távirányítós redőny mellett döntenek.

Olvasd Tovább

Gyerekszoba inspirációk remek ötletekkel

gyerekszoba inspirációk

Gyerekszoba inspirációk

Nem mindig elegendő a fiatal szülők azon szándéka, szívből jövő törekvése, hogy a gyerekszobát a lehető legkényelmesebben rendezzék be a kicsinyüknek, mert jól jön néhány fontos tanács is. Azért lényegesek a gyerekszoba inspirációk, mert a berendezésnél dől el, hogy majd mennyi időt fog a saját kis birodalmában tölteni a gyerkőc.

Olvasd Tovább

A futártasakok szerepe a biztonságos csomagküldésben

futártasakok

Futártasakok

Amikor valamit rendelünk a netről, természetes elvárásunk, hogy az adott termék épségben, tökéletes állapotban jusson el hozzánk anélkül, hogy illetéktelen személy láthassa a csomag tartalmát. Elementáris igény tehát ezekben az esetekben a biztonság és a diszkréció, amit a futártasakok alkalmazása által biztosítanak a webáruházak. A futártasakok 3 oldalt le vannak hegesztve, és a 4. oldalán lévő biztonsági ragasztószalag tökéletesen hozzátapad a COEX anyaghoz (forrás: csomagolofolia.hu).

A leragasztott fül pedig nem szedhető vissza külsérelmi nyom nélkül, tehát ha azt vesszük észre, hogy valaki hozzányúlt, egyszerűen nem vesszük át a futártól a csomagot. De ennek az esélye szinte a nullával egyenlő, ha a megfelelő futártasakokat használják a webshopok. Visszatérve a diszkrécióra, tudni kell, hogy a csomagküldő tasakok fedett színűek, ami azt jelenti, hogy az ezekben elhelyezett tárgyak kívülről nem láthatóak. Alapanyaguk polietilén (LDPE), ami voltaképpen egy nyúló, de nehezen szakadó műanyag.

Olvasd Tovább

A baba boltok akciókat is hirdetnek

Vásárolni szeretnénk valami új dolgot a babánknak vagy szeretnénk ajándékba vinni? Az online baba boltok látogatása során sok olyan tárgyat láthatunk, ami felkelti a figyelmünket és megfizethető áron meg is rendelhetjük. Milyen termékeket találunk az internetes webboltok felkeresésekor? Több olyan hasznos dolgot, amire nap mint nap szüksége van a kis apróságnak. Természetesen, az egyedi és névre szóló ajándékok mellett, a biztonságos gyerekülésről, babakocsiról sem szabad megfeledkezni.

Olvasd Tovább