profi gyógytornász Budapesten

Így dolgozik egy profi gyógytornász Budapesten

Rengeteg mozgásszervi probléma, fájdalom érheti az embert élete során, egyeseket könnyebben, másokat nehezebben lehet kezelni. Sok esetben tökéletes segítséget jelenthet a gyógytorna, a mozgásszervi problémák legtöbbje enyhíthető, illetve meg is szüntethető általa. Ebben is tud segíteni egy profi gyógytornász Budapesten. Hát-, derék-, nyak-, térd-, vállfájdalom, isiász, lumbágó és egyéb betegségek esetén érdemes felkeresni egy igazán profi gyógytornászt. A fővárosban működik a Gyógytornászom rendelő, aminek szakemberei a legjobb választást jelentik.

Miért? Elsősorban azért, mert egy alapos állapotfelmérést követően megmondják, hogy miért vannak fájdalmaink és személyre szóló, hatásos gyógytornasort állítanak össze. Ezeket a gyakorlatokat megtanítják a betegeknek és felügyelik azok elvégzését. Ugyanakkor garanciát is vállalnak, ami azt jelenti, hogy amennyiben mégsem a gyógytorna jelenti a megoldást a fájdalmakra, esetleg az ügyfél nem elégedett, akkor nem kell fizetnie.

Az itt dolgozó gyógytornász szakembereknek fejenként átlagosan 13 év szakmai tapasztalatuk van, tehát bizalommal fordulhatunk hozzájuk. A szakemberek várakozás nélkül tudják fogadni a betegeket, ami nagy előny annak tükrében, hogy az állami intézményekben heteket, de akár hónapokat is várni kell a kezelésre. Persze, mondhatnánk, hogy a gyógytornát orvosi vizsgálat nélkül nem is tanácsos elkezdeni. Igazából ez igaz is, meg nem is, de a Gyógytornászom rendelőben orvosi segítséget lehet igénybe venni.

A Bajcsy Zsilinszky út 72. szám alatt található központban dr. Pánti Zsombor Alpár ortopéd szakorvos minden hétfőn 08.30 és 11.30 óra között fogadja a betegeket. A doktor úr műtéti kezelést nem nyújt, de olyan eljárásokat, mint gyulladásgátló injekció beadása, különböző fájdalmak terápiája. A gyogytornaszom.hu weboldalon megismerhetőek a tapasztalt gyógytornászok, de megtalálható az ortopédia és gyógytorna árlistája is. Ha fájdalmai vannak, amelyek korlátozzák a mozgásban, ne habozzon, hanem keresse fel a szakértőket!