A villanymotorral ellátott Husqvarna fűkasza

Husqvarna fűkasza

A szakértők szerint, 400 négyzetméternél kisebb terület nyírására érdemes elektromos gépet venni. Az elektromos Husqvarna fűkasza megannyi pozitívummal bír, amire aztán bátran hagyatkozhat a gép kezelője.

Talán a legfontosabb az, hogy ez könnyű súllyal bír, igen halk és még környezetbarát is. Nyilván mikor először kerül egy akármilyen kasza az ember kezébe, azt gondolja, hogy ez nem nehéz és ezzel órákig lehet dolgozni. Azonban, ha a súly egy kicsivel is nagyobb a megszokottnál, elvártnál, akkor már egy óra után sajogni fog a kezelő válla, karja és dereka. Ekkor pedig muszáj szüneteket tartani. A Husqvarna fűkasza pontosan ezért jó, mert ez valóban könnyű, amivel aztán több órán keresztül lehet megállás nélkül dolgozni.

A Husqvarna fűkasza segítségével a hatékonyság mellett gyorsan is lehet dolgozni. Nem szabad elfelejteni, hogy a villanymotorral szerelt Husqvarna fűkasza jó választás lehet a hölgyeknek is, ugyanis ennek az üzemeltetése és szervizelése is gondok nélküli. Talán az egyetlen negatívum, hogy néha bajlódni kell a hosszabbítóval.

Print Friendly, PDF & Email