Környezetbarát Rain Bird termékek

Rain Bird

Rain Bird

Az öntözőrendszereknek két nagy típusát ismerjük, a csepegtetős és a szórófejes rendszereket. Az utóbbi esetben igen fontos alkotóeleme a rendszernek a Rain Bird szórófej, ami hatékonnyá teszi az öntözést.

A csepegtető öntözőrendszereket főleg palántanevelés során használják fóliaházakban és kiskertekben, míg a szórófejes rendszerek kiválóan alkalmasak nagyobb területek locsolására. Ez utóbbit nemcsak a kertekben és mezőgazdasági területeken használják nagy sikerrel, hanem parkokban és sportpályákon is. A szép zöld pázsit titka ugyanis a rendszeres vízellátás.

A Rain Bird szórófejek segítségével a gyep frissen tartható, a legnagyobb szárazság idején is. A szórófejek használatával az öntözés nemcsak egyszerű és hatékony lesz, hanem a vízspórolásban is szerepe van.

A Rain Bird cég mérnökei és munkatársai számára ugyanis a környezettudatos magatartás nagyon fontos, ezért igyekeznek olyan termékeket előállítani, amelyekkel ezt a filozófiát a gyakorlatba is át lehet ültetni. A Rain Bird termékekkel tehát nem pazaroljuk feleslegesen a vizet.

Címkék: