Goji bogyóból készített ital

Goji lé - Goji bogyó

Goji lé – Goji bogyó

A goji bogyó fogyasztása a hagyományos kínai orvoslásban rendkívül népszerű volt. A vese, máj és a szem betegségei ellen alkalmazták. Éppen ezért látásjavítóként, májvédőként is alkalmazták, de gyakori volt az alkalmazása immunerősítőként, valamint vágyserkentőként is. A Goji lé – Goji bogyó kedvező termék, hiszen ellaginsavat tartalmaz, ami megelőzi a DNS mutációját, valamint a rák kialakulását is, továbbá védi a szívet. A készítményt leginkább az ülő munkát végzők, daganatos betegek, májbajokkal küszködők, valamint az idős emberek alkalmazzák. A Goji lé – Goji bogyó tizenkilenc aminosavat tartalmaz, amelyek közül nyolc esszenciális, azaz alapvetően fontos a szervezet működéséhez. Huszonegy nyomelemet tartalmaz, amelyek között megtalálható a rákellenes germánium is. A lícium gyümölcsben nagymennyiségű C-vitamin található meg, tartalmazza a B-vitamin valamennyi típusát. A gyümölcsben megtalálható esszenciális zsírsavak a szervezet hormontermeléséért felelősek, továbbá az agy és az idegrendszer helyes működéséért. A Goji lé – Goji bogyó hatékony termék, amit érdemes kipróbálni.

Címkék:  ,