halkrém

Többféle halkrém csomagban

Gyakran okoz fejtörést az, hogy mit tegyünk a család asztalára reggel vagy este, ami egyrészt ízletes, másrészt pedig egészséges. A minőségi halkrém mindig különleges ízélményt biztosít és jó, ha ebből állandóan van tartalékunk.

Kiváló ötlet csomagban megvásárolni, mert így többféléhez juthatunk egyszerre. Az iztenger.hu webshop bőséges kínálatában felfedezhető az Apero des Amis gourmet halkrém válogatás, amit fából készült ajándékdobozban szerezhetünk be.

Különleges francia halspecialitásokat tartalmaz a csomag, tonhalkrémet Zanzibár fűszerkeverékkel, szardíniakrémet whiskyvel, makréla rilette-t zöld citrommal. Továbbá, megtalálható a csomagban makrélakrém mentoni citrommal, csendes-óceáni rózsaszín lazackrém tárkonnyal, füstölt tonhal ratatoulle üvegben, valamint szardíniadarabok paradicsommal üvegben.

Gyártója, a Belle Iloise termékeit nagy gondossággal készíti és csomagolja. Ha többféle halkrém beszerzése jelenti a célt, akkor ebbe a webáruházba ajánlott ellátogatnia. A termékek korrekt áron vásárolhatóak meg.

Címkék: