A Gullón keksz a cukorbetegeknek is tökéletes

Gullón keksz

Gullón keksz

A munkahelyen szünetben vagy az otthoni teázást nehéz elképzelni édesség nélkül. A glutén intoleranciában szenvedőknek vagy azoknak, akik saját akaratukból követik a gluténmentes étrendet, a hagyományos bolti finomságok ellenjavalltak. Ha nem szeretné úgy érezni, hogy valamitől megfosztották, akkor a Gullón keksz lesz a megfelelő!

Sokszor még a búzaliszt nélküli zabpelyhes sütik is tartalmazhatnak veszélyes allergéneket. Ez annak köszönhető, hogy a legtöbb élelmiszeripari vállalkozás ugyanazt a berendezést használja a nyersanyagok feldolgozásához. A lisztérzékenységben szenvedő gyermekeknek nagyon nehéz elfogadni az édesség hiányát az étrendjükben.

Sok felnőtt, aki valamilyen okból kénytelen volt feladni a sütést, néha szeretné valami olyan édes finomsággal kényeztetni magát, mint amilyen a Gullón keksz is. Amellett, hogy ezek ízletesek, nem tartalmaznak mesterséges színezékeket és tartósítószereket. A Gullón kekszet a cukorbetegek is fogyaszthatják, mert nem befolyásolja a vércukorszintet.

Címkék: