Valódi nyalánkság a narancs dzsem

narancs dzsem

Narancs dzsem

A lekvárok különösen kedveltek a magyar konyhákban, mivel ezekből számtalan finomságot lehet készíteni, de akár magukban fogyasztva is rendkívül ízletesek. A háziasszonyok mindenféle gyümölcsből készítik. Talán a narancs dzsem nem olyan gyakran főzött finomság, mint például a szilvából, barackból, almából, földieperből, körtéből előállított fajták.

Ez azonban nem jelent problémát, hiszen könnyen megvásárolható és még a hagyományos üzletbe sem kell elmenni érte. A zamatic.hu webáruház termékpalettáján helyet kapott Bretas extra narancs dzsem egyenesen Görögországból érkezik hazánkba. 100 gramm dzsem elkészítéséhez 45 gramm gondosan válogatott gyümölcsöt használnak fel a gyártók.

Igazi nyalánkság, amit a gyermekek kenyérre kenve szívesen fogyasztanak. Próbálja ki és meglátja, hogy egy szelet kenyér nem lesz elég, repetát fognak kérni belőle a csemeték! Mindig lehet otthon narancs dzsem, hiszen rendkívül kedvező anyagi feltételekkel juthatunk hozzá a webshopban, amiről Ön is meggyőződhet, ha felkeresi a portált.

Címkék: