Kategória Kert-Kertépítés

Környezetbarát Rain Bird termékek

Rain Bird

Rain Bird

Az öntözőrendszereknek két nagy típusát ismerjük, a csepegtetős és a szórófejes rendszereket. Az utóbbi esetben igen fontos alkotóeleme a rendszernek a Rain Bird szórófej, ami hatékonnyá teszi az öntözést.

A csepegtető öntözőrendszereket főleg palántanevelés során használják fóliaházakban és kiskertekben, míg a szórófejes rendszerek kiválóan alkalmasak nagyobb területek locsolására. Ez utóbbit nemcsak a kertekben és mezőgazdasági területeken használják nagy sikerrel, hanem parkokban és sportpályákon is. A szép zöld pázsit titka ugyanis a rendszeres vízellátás.

Olvasd Tovább

A terasz szék nem hagyományos szék

Terasz szék választás

Terasz szék választás

Mindig csodálta a hotelek, éttermek, cukrászdák, kávézók kültéri berendezéseit? Szeretne Ön is olyan kellemes, elegáns és dekoratív környezetet kialakítani a saját kertjében? Kezdje a terasz szék megvásárlásával! Miért pont terasz szék kell az udvarra, miért nem vihetjük ki a konyhai vagy ebédlői székeket? Mert a hagyományos, beltéri székekkel ellentétben, a kültéri úgy van megtervezve és kialakítva, hogy nem issza be az eső- vagy harmatvizet, hamar megszárad, a napsugarak nem károsítják sem a színét, sem a lakkozást és a szennyeződések is könnyedén, foltmentesen eltávolíthatóak.

Olvasd Tovább

Automata öntözőrendszerrel szebb lesz a kertje.

Automata öntözőrendszer

Automata öntözőrendszer

Azok a szerencsés emberek akik kertes házban élnek, olyan természetes környezetet alakíthatnak ki maguk köré, amilyet szeretnének. Ma már kertépítéssel akár mediterrán kertet is megvalósítanak a szakemberek, hiszen rengeteg olyan eszköz áll a rendelkezésre, amely ezt lehetővé teszi. A kertépítés egyik alappillérének is mondhatjuk az automata öntözőrendszert. Hogy ez miért is fontos? Nagyon nagy segítség, mert nem kell állandóan kézi locsolóval locsolni, mert elvégzi helyettünk az automata öntözőrendszer.

Olvasd Tovább