iparjogvédelmi tanácsadás

Az iparjogvédelmi tanácsadás választ ad a felmerülő kérdésekre

Volt egy ötlete, amiből új termék vagy szolgáltatás született? Tudja, hogy ez döntő változást hozhat a vállalkozásában? De ez önmagában nem elég. Annak érdekében, hogy biztosítsa a kizárólagos használati jogot és megakadályozza, hogy harmadik felek károsítsák az Ön imázsát, ezt az ötletet minden biztosítékkal együtt be kell jegyeztetni.

Az iparjogvédelmi tanácsadás olyan szolgáltatás, ami megoldja az összes kérdését, továbbá biztonságot és bizalmat nyújt a termékek és szolgáltatások használatának oltalmában. Az európai szabadalmi ügyvivő ezen a területen szerzett ismeretei megvédik Önt a harmadik felek védjegybitorlással kapcsolatos igényeiből eredő problémáktól, valamint attól, hogy a rossz iparjogvédelmi tanácsadás következtében elveszítse a kereskedelmi nevét vagy a bejegyzett védjegyét.

Továbbá, segít maximalizálni a védjegye megerősítésébe befektetett pénzt. Az iparjogvédelmi tanácsadás időt és nyugalmat biztosít. Önnek nem kell aggódnia a bejegyzései státusza miatt, tudva, hogy a tanácsadó mindig naprakész a jogszabályi változásokkal kapcsolatban.