Praktikus megoldás a reptéri parkoló

Parkolás kedvező áron a reptér mellett

Parkolás kedvező áron a reptér mellett

Manapság egyértelműen a repülőgépek azok a közlekedési eszközök, amik a legtöbb embert szállítják, évszakoktól és napszakoktól függetlenül több milliónyi személy utazik általuk minden nap.

Ez nem véletlen, hiszen jelentősebb távolságokra ez az utazási forma a leggyorsabb. Ennek megfelelően pedig, a reptéri parkoló szolgáltatás is rendkívül népszerű. A Liszt Ferenc nemzetközi reptér évről évre nagyobb utasforgalmat bonyolít le, és ezt mi sem támasztja alá jobban, hogy folyamatban van a hármas terminál kialakítása is.

Emellett a reptéri parkoló korszerűsítése is folyik, de a meglévő parkoló egységeket is rendszeresen karbantartják. Többféle lehetőségük van azoknak az utasoknak, akik a légikikötőben kívánják hagyni gépkocsijukat.

Vannak helyek, amelyeket éjjel-nappal őriznek, de lehet választani fedett, illetve a terminálokhoz közeli parkolóhelyek közül is. Egyes esetekben felárakkal kell számolniuk az utasoknak. A reptéri parkoló megléte sokaknak egy igen praktikus megoldást kínál, ugyanis az igénybevétele által időt spórolhatnak meg maguknak.

Print Friendly, PDF & Email