Néha jól jön a push up melltartó

Push up melltartó

Nem mindenkinek vannak szép, formás mellei, de szerencsére lehet ezen változtatni, invazív beavatkozás nélkül is. Így, aki nem tudja ezt elfogadni és legalább bizonyos ruhadarabok viselése közben szeretne egy picit látványosabb dekoltázst, a push up melltartó révén jelentős változást érhet el.

Ugyanis a push up melltartó megemeli a melleket és szabályosabb, kerekebb formákat varázsol, ami óriási önbizalmat adhat bárkinek. Persze az a legjobb, ha sikerül az embernek kibékülni azzal, ami neki van, de még akkor is lehet néha kicsit „csalni” és extrább megjelenést kölcsönözni egy speciális fehérnemű segítségével.

Ugyan nap mint nap nem ajánlott a push up melltartó viselése, időnként kimondottan jót tehet a léleknek, ha szabadjára engedi az Önben rejtőző igazi nőt és ezt meg is mutatja a nagyvilágnak. Ellenben, ha jó fehérneműket vásárol, akkor azokon a napokon sem kell szürke kisegérnek éreznie magát, amikor nem push up melltartót visel, hiszen nemcsak a melleken múlik, hogy ki miként néz ki és milyen a kisugárzása.

Print Friendly, PDF & Email