Kategória Webáruház

A szén árak Borsod megyében alacsonyak

szén árak Borsod

Szén árak Borsod

Mindig időben meg kell vásárolni télre a megfelelő tüzelőanyagot, hiszen ha későn ébred fel az ember, akkor megeshet, hogy az eredeti ár többszöröséért tudja csak megvenni a szenet, fát vagy épp a lignitet. De egyáltalán ezek közül melyiket éri meg beszerezni?

Mivel a szén árak Borsod térségében több éve alacsonyak, köszönhetően főleg a Mátra Brikett shopnak, ezért nem is lehet csoda, hogy aki csak teheti, ezt választja. Annak köszönhetően, hogy a szén árak Borsod megyében kedvezőek, egy nagyobbacska teher kerül le azon családok válláról, akik szükségből a leggazdaságosabb megoldást kell válasszák jóval december előtt.

Olvasd Tovább

Hatalmas erejű Scheppach rönkhasító

Rönkhasítás egyszerűen

Rönkhasítás egyszerűen

Egy átlagos családi háznál, ahol fával fűtenek, szükség van legalább 12-15 köbméterre azért, hogy egész télen kellemes meleg legyen a lakásban. Ennyi fát felhasítani rendkívül megterhelő feladat. Kiváló fizikai erőnlét szükséges ahhoz, hogy a hidegben minden alkalommal előkészítsük a tüzelőt.

Aki nagy fába akarja vágni a fejszéjét, az előre elkészítheti azt, ám ebben az esetben nem árt egy Scheppach rönkhasító beszerzése, mivel ezzel már gyorsabban halad a munka és nem is lesz olyan fárasztó.

Olvasd Tovább

Alakformáló leggings a hűvösebb időszakra

Alakformáló leggings

Alakformáló leggings

Nemcsak a nyári hónapokban fontos a tökéletes megjelenés, hanem a hidegebb időszakban is, viszont ennek eléréséhez szintén be lehet vetni néhány trükkös ruhadarabot.

A gabriellaharisnya.hu webshop kínálatában szereplő 100 DEN fonalvastagságú alakformáló leggings viselésével karcsúbb alak, kerekebb fenék, formás csípő és laposabb has lesz elérhető. Ennek viselője lényegesen csinosabbnak érzi magát és valóban az is lesz.

Olvasd Tovább

A vonalkódolvasó szabadalmaztatott technológiája

vonalkódolvasó

A Symbol-Motorola márkanév alatt nemcsak címkenyomtatók és különböző mobil adatgyűjtők találhatóak, hanem vonalkódot olvasó készülékek is. A nagy választéknak köszönhetően, kereskedelmi és ipari felhasználásra egyaránt kaphatóak a termékeik. A Symbol-Motorola vonalkódolvasó egydimenziós kódolvasására képes. Hatékonyságának köszönhetően, könnyedén olvassa be még a sérült kódokat is. Állványra helyezve nem kell kézben tartani, így felgyorsítja a munkafolyamatot. A vonalkódolvasó lézeres szkennelési technológiával működik.

Olvasd Tovább

Nagyon különlegesek a paracord kiegészítők

Paracord karkötő

Paracord karkötő

A hölgyek imádják a különleges ékszer szetteket, de a férfiak körében is egyre elterjedtebb a csecsebecsék viselése. A paracord erősebb zsinórnak számít, mint a kötél és sokkal nyúlékonyabb, ezért kiváló alapanyaga lehet a fonott ékszereknek.

Az erős tartást biztosító huzal nagyon mutatós és többfunkciós ékszer alkotható a felhasználásával. A paracordból készülő ékszerek egyaránt viselhetőek a túrázások és a kirándulások idején, hiszen nem kell tartani a rongálódásuktól.

Olvasd Tovább

A baba rugdalózó különféle méretben

Kitűnő babacuccok

Kitűnő babacuccok

A szülőknek elengedhetetlen feladata, hogy kényelmes ruhadarabokat vásároljanak a legkisebbeknek. A mai termékfelhozatalokban számos puha baba rugdalózó beszerezhető a piciknek, amelyek remek légáteresztő tulajdonsággal bírnak és komfortos viselet biztosítanak minden korosztályú gyermeknek.

Az online webshopok kínálatában rengeteg változatos mintával díszített portéka megtalálható, vidám színekben pompázva. A ruhácska többféle kialakításban beszerezhető, a kismamák legnagyobb örömére.

Olvasd Tovább

Átfolyós vízmelegítő révén csökkenthető a vízfogyasztás

Vízmelegítő belseje

Vízmelegítő belseje

Számos módja van annak, hogy meleg vizet vigyünk egy csaphoz. Az egyik lehetséges megoldás az átfolyós vízmelegítő használata. Nagyon praktikus, mert kiküszöböli azt a problémát, amikor a bojlerből érkező víz már kihűlt a csőben, ezért feleslegesen kell folyatnunk a csapot.

Mivel egy kisebb tartályban folyamatosan van meleg víz, nem kell várni rá. Ez kedvezően hat a saját vízszámlánkra is, illetve azzal, hogy nem pazaroljuk az édesvíz készleteket, jót teszünk a Föld egészének, illetve az emberiségnek is.

Olvasd Tovább

Munkaruha logózás gépi hímzéssel

Munkaruha logózás

Munkaruha logózás

A vállalatok alkalmazottainak sok cégvezető készít céges pólót. Nálunk a munkaruha logózás világszínvonalú technológiával készül, így garantáltan tartós és elegáns lesz a végeredmény.

A jó minőségű mezek, trikók megrendelhetőek a webáruházunkból és ezekre tökéletes minőségben tudjuk felvarrni a céglogót. A munkaruha logózás komplex feladat, hiszen a tervezés és átalakítás után kerül fel az anyagra, ahogy a megrendelő kéri.

Olvasd Tovább

Mindenkinek beválik az akciós forgószék

irodai szék ár

Irodai szék ár

Nem a legegyszerűbb dolog megtalálni az ideális széket az irodába, főleg akkor, amikor több személynek is be kell szerezni ezt az eszközt. Több mindent figyelembe kell venni annak érdekében, hogy az ember jól járjon. Nem elfelejthető dolog az irodai szék ár, a minőség, a dizájn és természetesen a tartósság sem.

Röviden ezt úgy lehetne megfogalmazni, hogy van különbség szék és a széknek látszó tárgyak között. Első helyen tehát a nívó kell álljon. Egy gyenge eszköz sajnos hamar tönkremegy és azalatt a kevés idő alatt, amíg használatban van, addig sem garantálja a komfortot.

Olvasd Tovább
római roló webáruház

Rendelkezésre áll a római roló webáruház

Egy jól megválasztott asztalterítő révén nem csupán szebb lesz az asztal, de az védelmet is kap a karcolásoktól, portól és kosztól. Ezáltal az még tovább megtartja eredeti színét és állapotát. Sokak első választása a viaszos vászon asztalterítő, amelyik nem csupán esztétikus, de igazán tartós is, ezért maximálisan ellenáll a fent említett negatívumoknak. A viaszos vászon asztalterítő sikere annak köszönhető, hogy ez strapabíró PVC-ből készül. Ezáltal az hatékonyan megvédi az asztalt a szennyeződésektől és sérülésektől, akár több éven keresztül.

A jó termék ismérve a fentieken kívül az, hogy a bundaszerű hátoldala csúszásgátlógént viselkedik. Ennek eredményeként pedig egy helyben marad az asztalon, nem csúszik le, illetve a rajta lévő ételek és tárgyak sem. A profi viaszos vászon asztalterítő megvehető a Piramis szakáruházban, ahol az érdeklődő megannyi termék közül válogathat. Itt fellelhetőek a mindennapi használatra ideális, klasszikus, újszerű és egyszerű modellek egyaránt. A shoptól megvásárolható viaszos vászon asztalterítő java részének a mintázata egy textil terítő hatását kelti.

Olvasd Tovább