Kategória Webáruház

Megbízható minőségű használt gépek

Használt gépek

Használt gépek

Amennyiben elhatároztuk magunkat, hogy másodkézből való mezőgazdasági eszközöket veszünk, tisztában kell lennünk a különféle márkák strapabíróságával.

Alapjában véve, a használt gépek az agrárterületeken akár több 10 millió Forintba is kerülhetnek. Ezért a tényleges vétel előtt, alapos átvizsgálást kell végeznünk. Ha traktorvásárláson törjük a fejünket, mindenképpen szerezzünk be néhány előzetes információt az elnyűhetetlen márkákról és az egyéb fontos tulajdonságokról!

Olvasd Tovább

SLS és SLES mentes baba sampon

baba sampon

Baba sampon

A SLS és SLES a legtöbb tisztálkodó szerben megtalálható, holott tudnivaló, hogy káros hatással lehetnek a bőrre és ezáltal a szervezetre is. Többek között bőr szárazságot okozhatnak, mivel nemcsak a zsíros szennyeződéseket tűntetik el, hanem a bőr felső hidrolipidrétegét is, ami által felborítják a faggyútermelődés egyensúlyát.

Egy baba sampon semmiképpen sem szabadna tartalmazzon ilyen kockázatosabb anyagokat, mégis vannak olyan kimondottan kisgyermekeknek készült termékek, amelyeknek nagy részét képezi ez a két vegyület. Éppen ezért kell nagyon körültekintőnek lenni, amikor a baba sampon kiválasztására kerül sor és mindig megnézni az összetevők listáját.

Olvasd Tovább

A vízkeménység mérő pontos kell legyen

vízkeménység mérő

Vízkeménység mérő

Nem egyszerű feladat megtalálni az ideális mérőeszközöket, főleg akkor, ha számos választék áll a rendelkezésünkre és nem tudjuk eldönteni, melyik a legjobb. Ha éppen vízkeménység mérő iránt kutat, de nem tudja, milyen megbízható forrásból szerezhetné be ezt, akkor most kiváló lehetősége van!

Az adwa.hu oldalon bőséges kínálat vár minden érdeklődőt, ráadásul úgy nézelődhet és vásárolhat, hogy közben ki sem kell mozdulnia otthonról. Az ideális vízkeménység mérő ismertető jegyei között fontos megemlíteni a felhasználóbarát kialakítást is. Sokkal könnyebben elvégezhető a mérés és értelmezhetőek az adatok, ha egy modern képernyőn látja mindezt.

Olvasd Tovább

Az Apolló Holdcsalás megkérdőjelezi a NASA érdemeit

Az Apolló Holdcsalás

Az Apolló Holdcsalás

A híres francia író, Jules Verne, ha megéli 1969 nyarát, valószínűleg elégedetten konstatálta volna az emberiség által elért egyik legnagyobb –ha nem a legnagyobb!- mérföldkövet. Az említett úriember ugyanis már a 1800-as évek derekán megjósolta, méghozzá hátborzongató részletességgel a Holdra szállást.

Az Apolló Holdcsalás viszont megkérdőjelezi a dicső közelmúlt világrengető eseményét- az Apollo-11 projekt valóságát. Az író, Arany László szerint a Holdon felvett jelenetek nem egyebek puszta hitvány hamisítványoknál, amelyeket ráadásul egy nagyon is földi stúdió zárt ajtaja mögött forgattak.

Olvasd Tovább

Szimeringek többféle méretben

Szimering

Szimering

Elég bosszantó, hogyha nem indul a fűnyíró. Az sem túl bizalomgerjesztő, amikor fura hangokat ad ki a motor, de ugyanez a helyzet a láncfűrész esetében is. A motorokban a szimering egy idő után „elfárad“.

Ilyenkor a motor sokkal alacsonyabb hatékonysággal dolgozik, amitől a szerszámgép használhatatlanná válik. Hogyha sokat erőltetjük az adott eszközt, amiben rossz a szimering, az más alkatrészeket is tönkretehet. Tehát a hiba észlelését követően nem árt mihamarabb cselekedni. Csupán annyi a teendők, hogy ellenőrizzük a pontos modellszámot és ez alapján kiválasztjuk a megfelelő szimeringet a webáruházból.

Olvasd Tovább

Készházak vidéken és a városban

készházak

Modern készházak

A most bemutatott technológia azért roppant érdekes, mert rendszerszemléletet tud kölcsönözni az építkezéseknek, ami azért nagyon egyedi gondolat, mert rendszerint a káosz uralja ezeket a helyzeteket. A készházak elkészítése le van a végtelenségig egyszerűsítve és néhány alapvető mozdulat alapos begyakorlásán alapul az egész.

Természetesen nem pusztán a mozdulatokról szól ez a módszer, de legalább annyira az eszközök és a gépek viszonylatában is át kell gondolni és megtervezni az egészet. Ez a típusú építkezés forradalmasítja az otthonteremtés folyamatának lépéseit, ami meglehetősen nagy jelentőséggel bír, hiszen rengeteg embert érint és még fog is a jövőben.

Olvasd Tovább

Kiváló állapotban lévő felújított PC

Felújított PC

Felújított PC

A világ sokáig azt hitte és még ma is rengetegen azt hiszik, hogy a használd és dobd el elve a végtelenségig fenntartható, azonban mint lassan kiderül, hiszen nagyon sok tényező ezt mutatja, ez a gondolkodás tragédiába, a környezet károsodásába, a meglévő rend felfordulásához vezet.

Szerencsére egyre többen gondolják, hogy a felújított PC számukra tökéletesen megfelel, főleg, ha egy olyan korrekt üzletből sikerül beszerezniük, mint a Computerfactory, aminek a Váci út 51 szám alatt van a székhelye Budapesten.

Olvasd Tovább

Nagy bőrönd az örök utazóknak

Nagy bőrönd

Nagy bőrönd

Amikor valaki imád kirándulni, nyaralni, szinte a bőröndből él. De nincs ez másképp azoknál sem, akik üzleti okokból kifolyólag kell gyakran más városba vagy országba utazzanak.

Bármi legyen is az oka annak, hogy egy nagy bőrönd beszerzésén gondolkodik, abban biztos lehet, hogy igazán kedvező akciókra a Bontour honlapján tehet szert. Nemcsak az árak szempontjából érdemes elgondolkodni azon, hogy ebből a webáruházból rendel, mert a 2 éves garancia is amellett szól, hogy ez egy igen jó beruházás lesz.

Olvasd Tovább

Az iPhone 11 vásárlással járó előnyök

iPhone telefonok

iPhone telefonok

Az Apple, Amerika és az egész világ kedvence, évről-évre rekordot dönt az eladott termékek viszonylatában. A kezdetben csak számítógépeket gyártó brand ma már táblagépeket, okosórákat és telefonokat is forgalmaz.

Kétségtelen, hogy a produktumok közül az utóbbi elektronikai cikkek a legnépszerűbbek. Az iPhone 11 vásárlás egyértelműen presztízskérdés. A telefonok egykori megjelenésekor az elsődleges vásárlási indok az ismerőseinkkel való kapcsolattartás volt.

Olvasd Tovább

Jól járunk a szobatermosztát árával

Okosotthon termosztátokkal

Okosotthon termosztátokkal

A 21. században már megszokhattuk, hogy a háztartásbeli kellékek és a szórakoztató elektronikai berendezések egyre praktikusabbá és kényelmesebb felhasználásúvá válnak.

Nincs ez másképp a hőfokszabályozókkal sem, ráadásul a jobb minőségű szobatermosztát ár tekintetében is legalább annyira szimpatikus, mint a sokoldalúságát tekintve. Attól függően, hogy mennyi extra funkcióval feltuningolt verziót választunk, az ár 14-28 ezer Ft között terjedhet.

Olvasd Tovább