Kategória Webáruház

műanyag ablakok

Mire kell figyelni a műanyag ablakok karbantartásánál?

Nem igényelnek különösebb karbantartást a nyílászárók műanyag felületei, azonban rendszeresen gondoskodni kell ezek tisztításáról. Súrolószerek alkalmazása nem megengedett ezeken a felületeken, a langyos, enyhén mosogatószeres víz elegendő. Ez semmiképp sem maradhat el a műanyag ablakok karbantartásánál.

Továbbá, a hőszigetelő üveg tisztítása történhet a hagyományos ablaküveg tisztítószerek alkalmazásával. Nem ajánlott pengét, kést, súrolószert használni az üvegre került festéknyomok eltávolításának érdekében. Elengedhetetlen a vasalatok karbantartása is. Ezek a vasalatelemek (pántok, zárfogadók, zárszerkezetek) évente egyszeri tisztítást, a rájuk rakódott por és egyéb szennyeződések eltávolítását, illetve olajozást igényelnek.

Olvasd Tovább
héra festékek

A kiválóságot képviselik a Héra festékek

A Héra számtalan kiváló festéke a minőség, a kreativitás és a tartósság találkozásának eredménye. A Héra festékek gyártója elismert és megbecsült a hazai piacon, ami évtizedek óta elkötelezett a kiváló minőségű produktomok előállítása mellett.

A márka neve összeforrt a magas színvonalú termékekkel és a széles színválasztékkal, amik kielégítik a lakossági és persze a szakmai felhasználók igényeit egyaránt. A Héra festékek kínálatában megtalálhatók a modern festéktrendek legfrissebb árnyalatai. A színes és élénk paletta lehetővé teszi, hogy bárki megtalálja az otthonába, irodájába vagy bármilyen más területre megfelelő árnyalatokat.

Olvasd Tovább
merino gyapjú fonal

A merino gyapjú fonal könnyű és puha

A kötés a különböző textúrák, termékek, az ötletek és az inspiráció végtelen áradatának világába vezet minket. Szerkezetek, tulajdonságok, jellemzők, alkalmazások sokasága jelenik meg előttünk. Egy és ugyanaz a termék különböző szálfajtákból származva, teljesen másképp és egyedien fog kinézni.

Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint a rengeteg előnnyel bíró merino gyapjú fonal. A szál egy bizonyos állati viaszt tartalmaz, amit lanolin néven ismerünk.

Olvasd Tovább
kombu alga

Kombu alga, az egzotikus egészségvédő

Az ázsiai konyhaművészet jó ideje kivívta magának a kulináris élményekre vágyó európaiak érdeklődését, bizonyos izgalmas összetevői azonban még mindig nem elég ismertek az egzotikus ízeket keresők körében.

Ilyen például a kombu alga, a japán gasztronómia egyik jellegzetes ízesítőjének legfontosabb alapanyaga. Ehhez a prémium termékhez a magyar fogyasztók is könnyen hozzájuthatnak, mégpedig igen kedvezményes áron.

Olvasd Tovább
la roche posay lıpıkar baume ap+

Nagyon jó a La Roche Posay Lıpıkar Baume AP+

A szárazság miatt előfordulhat, hogy viszket a bőrünk, de ilyenkor hiába próbálkozunk kevésbé jó minőségű krémekkel, készítményekkel, mert nem érjük el a várt hatást. Kizárólag olyan színvonalas produktum tud segíteni, mint a La Roche Posay Lıpıkar Baume AP+ M könnyű textúrájú balzsam.

A termék nagyon jó hatékonysággal rendelkezik, még atópiás és ekcémára hajlamos bőrön is nagyszerűen fejti ki jótékony effektjét. Könnyen és gyorsan beszívódik, nem hagy zsíros érzetet, így kellemes a használata is.

Olvasd Tovább
80x80 zuhanykabin

80×80 zuhanykabin a kisebb helyiségekbe

Abban az esetben, hogyha szeretnénk felújítani a fürdőszobánkat, de nincs nagy helyünk a variálásra, akkor az okos megoldások felé kell kacsingatnunk. Természetesen ez nem jelenti azt, hogy a fürdő nem lehet modern, csupán muszáj kompromisszumokat kötnünk.

Az íves kialakítású 80×80 zuhanykabin tökéletes választás egy kisebb méretekkel rendelkező helyiségbe. Egy zuhanytálcás hátfalas kabinnak a legnagyobb előnye, hogy praktikus és egyszerű a beépítése is. Ráadásul bármilyen falazattal készült fürdőszobába tökéletes megoldás.

A Zu...

Olvasd Tovább
hátizsák

Illeszkedik a tulajdonosához a hátizsák

Az 1990-es évek sztárkelléke ma már kötelező darab minden nő életében, aki a kényelem, a stílus és a funkcionalitás szövetségét keresi. A dinamikus, városi nők társa számtalan ruhával párosítható és modelltől függően sikkes, sportos, rockos vagy bohém hangulatot áraszt.

A hátizsák praktikus alternatívája a kézitáskának és nem feltétlenül kevésbé elegáns. Kicsi és kompakt, krokodil-, sima- vagy kígyóbőrből készült, nem számít. A női hátizsák tökéletesen illik az estélyi ruhához és a városi öltözékhez egyaránt.

Olvasd Tovább
reisenthel táska

A Reisenthel táska kifejezetten divatos

A bagpark.hu felhozatalában különböző méretű, formájú és stílusú kiegészítők vannak, amelyek eltérő alkalmakra ideálisak. A Reisenthel táska rendkívül stílusos és sokoldalú, így nem véletlen, hogy hatalmas a rajongótábora.

A tervezése és a gyártása során kiemelkedő figyelmet fordítanak a minőségi anyagok használatára, így biztosítva a tartósságot és az ellenálló képességet a mindennapi használat során. A modern, trendi minták és színek széles választéka biztosítja, hogy mindenki ráakadjon a személyiségéhez illő modellre.

Olvasd Tovább
vasalásmentes ingek

A vasalásmentes ingek rendkívül praktikusak

Leginkább azoknak a nőknek és férfiaknak lettek tervezve, akik értékelik az időt és a kényelmet a mindennapokban. A vasalásmentes ingek, az anyaguknak köszönhetően megőrzik a simaságukat és formájukat a mosás, illetve szárítás folyamatában.

Különféle kezelésekkel látják el ezeket, mint például a speciális bevonat, ami lehetővé teszi a textília szálainak, hogy visszahúzódjanak az eredeti állapotukba. A legtöbb variáció pamutból vagy szintetikus szálakból készül. A ruhaneműk számos stílusban és szabásban kaphatóak, így mindenki ráakadhat a kedvére való fazonra.

Olvasd Tovább
Budai Szemészeti Központ

Retina kezelés Budapesten: kihez érdemes fordulni?

A megfelelő, időben elkezdett kezelés kulcsfontosságú, amikor olyan szemproblémákkal szembesülünk, amelyek az ideghártya, vagyis a retina károsodásával járnak. A retina a szem hátulsó részén található, és felelős a látásért, így annak egészsége és jó működése elengedhetetlen a jó látás érdekében. Budapesten számos olyan orvos és szakember található, akik szakértők ezen a területen.

De kihez érdemes fordulni? A Budai Szemészeti Központ (06 1 240 6334, 1126 Tartsay Vilmos u. 14.) is vállal ilyen kezeléseket. A retina számos betegségnek van kitéve, amelyek befolyásolhatják a látást. Ezek közé tartozik a diabéteszes retinopátia, a makuladegeneráció, a retina leválás, a retinopathia pigmentosa és számos más probléma.

Olvasd Tovább