Kategória Webáruház

wireless fülhallgató

A szabadságot jelentő wireless fülhallgató

Nagyon nem mindegy, hogy mit dugunk a fülünkbe, amikor zenét szeretnénk hallgatni. A wireless fülhallgató élvezetessé teszi a kikapcsolódásunkat. A megnevezés egyébként angol szó és azt jelenti, hogy vezeték nélküli, olyan, mint a kábel nélküli egér.

Ezek a fülhallgatók nagy szabadságot adnak, ugyanis oda megyünk velük, ahová csak akarunk, nem akadunk bele a vezetékekbe, például futás vagy másféle edzés közben sem. Amikor ilyesmit veszünk, több szempontot is szem előtt kell tartanunk, mint például a kényelmet, a hangminőséget, a zajcsökkentőt, a súlyát és a hordozhatóságát is.

Olvasd Tovább
ablak ajtó

Milyen ablak ajtó közül választhatunk?

A nyílászárók lehetővé teszik, hogy mindent lássunk, ami kívül történik. A terasz ablak ajtó nagyszerű kilátást nyújt és javítja a fényviszonyokat a szobában. Ha Ön most építkezik vagy tervezi az otthonát, nem árt tudnia, hogy milyen lehetőségek közül választhat. Az egyszárnyú ablak ajtó a legegyszerűbb konstrukció. Ez a hagyományos nyílászárókhoz hasonlóan dönthető és nyitható. A kétszárnyú típus hasonló az előzőhöz, de 2 szárnnyal rendelkezik, amint a neve is mutatja.

A tolós megoldások népszerűsége az utóbbi években rohamosan nő. Azok, akik értékelik a fényt és a teret, akiknek az otthonukban nagy üvegfelületek vannak, különösen kedvelik ezt a konstrukciót. Ez a fajta kivitelezés lehetővé teszi, hogy a terasz vagy a ház bejáratának teljes homlokzata üvegezett legyen. Az összecsukható típus átvette a többi nyílászáró legjobb tulajdonságait. Egy ilyen ablak ajtó akár a fal teljes szélességében is futhat. A formájának köszönhetően, az összecsukható nyílászáró minimális helyet foglal el.

Olvasd Tovább

A DD Step sportcipő roppant tartós

dd step sportcipő

DD Step sportcipő

A gyermekek rendkívül elevenek, ezért biztosítani kell nekik a megfelelő öltözéket és lábbelit a mozgáshoz. Az ideális DD Step sportcipő egyáltalán nem szorítja a viselőjét és nem akadályozza a mozgásban. Fontos még, hogy a nyári időszakban nem izzad a lurkó lába, a téli hidegben pedig nem fázik.

Igen sok elvárás nyomasztja a gyártókat ezen a téren, de szerencsére helyt tudnak állni. Az említett piacra dobott termékek valójában gyógycipők, amelyek megtanítják a lurkókat a helyes lábtartásra.

Olvasd Tovább

A konyhai pultvilágítás sokat emel a dizájnon

konyhai pultvilágítás

Konyhai pultvilágítás

Otthonunkban talán a konyha az a bizonyos élettér, ahol a legtöbb időt töltjük. Észrevette már, hogy mennyit emel a helyiség hangulatán a konyhai pultvilágítás? Gyerekszobában, illetve dekorációként alkalmakkor szívesen használunk világítást ablakokban, bizonyos bútordarabokon.

Egyre elterjedtebb, hogy nemcsak szezonálisan, de állandó jelleggel alkalmazunk konyhai pultvilágítást. Bármelyik webshopban könnyedén beszerezhetőek LED fényfüzérek, amelyek pillanatok alatt, szakember hozzáértése nélkül, egy ragasztószalag leválasztása után felilleszthetőek a bútorlapra.

Olvasd Tovább

Under Armour sporttáska azoknak, akik igényesek

Under Armour sporttáska

Under Armour sporttáska

Egy amerikai sportszergyártó céget, ami lábbeliket és sportruházatot gyárt, egy 24 éves férfi alapított 1996-ban. Ez a kis vállalat akkor érte el a nagy áttörést, mikor a Warner Brothers felkérte, hogy segítsen be a ruházatba két filmjénél.

Azóta a cég kiemelkedő több mindenben, de legjobban az Under Armour sporttáska kelendő, mivel kiváló a minősége. Egyedivé teszi a vízálló tulajdonságuk, a minőségük és a jó kihasználhatóságuk. Bárkinek megfelelő, legyen az nő vagy férfi.

Olvasd Tovább

A babydoll lehetőséget ad a kísérletezésre

babydoll

Babydoll

Az ilyen típusú fehérneműt viselő nő édes és ártatlan kislánynak tűnik a férfi szemében. Ezért ez sok hölgynek és az udvarlójának is a kedvenc stílusa. Az erotikus babydoll kinézete olyan, mint egy nagyon rövid ruha. A fehérneműnek van egy mídere, valamint egy szoknya része, ami szabadon ereszkedik le a testen és combközépig ér. Az ebbe a kategóriába tartozó fehérneműk általában sifon, szatén vagy selyem anyagból készülnek. A babydoll viselése nem lesz alkalmas egy érett és csábító nőnek vagy a minimalizmus szerelmesének.

Ez az ártatlanság, a gyengédség és a gondtalanság kombinációja. Az ilyen stílusú fehérneműt kedvelő lányok nem akarnak felnőni, a saját világukban akarnak létezni, mint színes és cuki kislányok. A babydoll szabásának jellemzői a pántok, a vékony derék, az aranyos kis gallérok, fodrok, masnik és csipke részletek. Viszont tévedés azt hinni, hogy ez a viselet csak a fiatal hölgyeknek alkalmas, mivel képes megédesíteni bármilyen korú nő megjelenését. A lényeg, hogy a megfelelő hosszúságú babydollt és a hozzá jól illő kiegészítőket válasszák.

Olvasd Tovább
kandalló alátét lemez

Milyen alakú lehet a kandalló alátét lemez?

Legyen szó akármilyen fűtőtestről, annak elsődleges feladata mindenképp a belső terek melegen tartása, viszont a kandallók esetében már esztétikai funkcióról is beszélhetünk. Éppen ezért, manapság egyre több háztartásban találhatunk belőle az előterekben, a nappalikban, de még a hálószobákban is. Az alkalmatosságnak egyik alapvető tartozékának számít a kandalló alátét lemez, ami amellett, hogy szépen mutat, rendkívül hasznos is. A kandalló alátét lemez megóvja a padlóburkolatot a korom, az égéstérből kieső darabkák és a parázs okozta égési sérülésektől.

Manapság leginkább üvegből készült kandalló alátét lemezt használnak, ami szépen fest és könnyedén tisztítható. A kandalloepites.hu webáruház polcain többféle formában és méretben kapható alátét. Van téglalap, kör, kerek-csapott, íves és csepp formájú is a felhozatalban. Mindegyikről elmondható, hogy a szélek gondosan le vannak csiszolva, ami miatt nem vágnak és nem pattannak le, ha mondjuk egy nagyobb fahasáb zuhan rájuk. A kályha alapterületétől nagyobbat ajánlott rendelni.

Olvasd Tovább
jersey gumis lepedő webáruház

A jersey gumis lepedő webáruház széles kínálata

Valamikor nem is olyan régen, az emberek minden reggel megigazították az ágyneműjüket. Azóta sok víz lefolyt a Dunán, így a jersey gumis lepedő webáruház kínálata minden vásárló igényeit kielégíti. Ma már senkinek nem kell hamarabb felkelnie, hogy mindent a helyére varázsolja, mert egyetlen mozdulattal készen vagyunk. A háziasszonyok biztosan egyetértenek abban, hogy a gumis lepedő a világ egyik legjobb találmánya, mivel a sok forgolódást is kibírja. Bizonyára többen emlékeznek azokra az éjszakákra, amikor egyszer csak eltűnt a lepedő, mert az ágy másik végében rosszabbul alvó ember feküdt.

A jersey gumis lepedő webáruház azóta mindenkinek elérhető, így már sem a méret, sem a szín miatt nem kell idegeskedni. Az egykori fehér lepedők már a múlt színének számítanak, végre mindenki saját ízlése szerint tudja elkészíteni az ágyat. A modern mosógépekkel pedig azt sem mondhatjuk, hogy a fehér sokkal könnyebben mosható, tehát bátran válasszunk színes darabokat a jersey gumis lepedő webáruházból!

Olvasd Tovább
orr piercing

Széles orr piercing kínálat

Hódítanak a testékszerek, szerencsére nem mindig társul fájdalommal. Egy orr piercing manapság már anélkül is hordható, hogy ki kellene hozzá lyukasztani az orrot. Ezek az álékszerek, más néven fake piercingek lehetővé teszik, hogy előjöjjön az ember lázadóbb énje, mindezt anélkül, hogy fizikai fájdalomnak vetné alá az adott testrészét.

Azonban, ha amellett dönt valaki, hogy maradandó ékszerként szeretné hordani, a kínálat véget nem érő. Megannyi csodaszép mintával, ékkővel és színben elérhetőek, az ekszerem.hu oldalról pedig könnyedén megrendelhetőek.

Olvasd Tovább
Peugeot 307 felni

A Peugeot 307 felni oldalán található adatok

A legtöbb sofőr, autótulajdonos tisztában van a keréktárcsák legfőbb méreteivel, akárcsak a szélességgel, átmérővel, ET számmal és az osztókörrel. Azonban van, akinek gondot okoz a paraméterek leolvasása a Peugeot 307 felni oldaláról. Milyen infókkal gazdagodik az ember, ha a tárcsán ott szerepel például a 8Jx17 H2 ET15?

Nos, az első érték a szélességre, míg a második az átmérőre utal. Az ET15 pedig az a bizonyos Einpresstiefe szám. A Peugeot 307 felni J betűje helyett néha más is szerepelhet, illetve a H2 érték is lehet eltérő. A tárcsa és az abroncs illeszkedési és szerelési profiljára utal ez. Szerencsére ezzel nem igazán kell foglalkozni a vásárláskor.

Olvasd Tovább