Kategória Webáruház

kandalló alátét lemez

Milyen alakú lehet a kandalló alátét lemez?

Legyen szó akármilyen fűtőtestről, annak elsődleges feladata mindenképp a belső terek melegen tartása, viszont a kandallók esetében már esztétikai funkcióról is beszélhetünk. Éppen ezért, manapság egyre több háztartásban találhatunk belőle az előterekben, a nappalikban, de még a hálószobákban is. Az alkalmatosságnak egyik alapvető tartozékának számít a kandalló alátét lemez, ami amellett, hogy szépen mutat, rendkívül hasznos is. A kandalló alátét lemez megóvja a padlóburkolatot a korom, az égéstérből kieső darabkák és a parázs okozta égési sérülésektől.

Manapság leginkább üvegből készült kandalló alátét lemezt használnak, ami szépen fest és könnyedén tisztítható. A kandalloepites.hu webáruház polcain többféle formában és méretben kapható alátét. Van téglalap, kör, kerek-csapott, íves és csepp formájú is a felhozatalban. Mindegyikről elmondható, hogy a szélek gondosan le vannak csiszolva, ami miatt nem vágnak és nem pattannak le, ha mondjuk egy nagyobb fahasáb zuhan rájuk. A kályha alapterületétől nagyobbat ajánlott rendelni.

Olvasd Tovább
jersey gumis lepedő webáruház

A jersey gumis lepedő webáruház széles kínálata

Valamikor nem is olyan régen, az emberek minden reggel megigazították az ágyneműjüket. Azóta sok víz lefolyt a Dunán, így a jersey gumis lepedő webáruház kínálata minden vásárló igényeit kielégíti. Ma már senkinek nem kell hamarabb felkelnie, hogy mindent a helyére varázsolja, mert egyetlen mozdulattal készen vagyunk. A háziasszonyok biztosan egyetértenek abban, hogy a gumis lepedő a világ egyik legjobb találmánya, mivel a sok forgolódást is kibírja. Bizonyára többen emlékeznek azokra az éjszakákra, amikor egyszer csak eltűnt a lepedő, mert az ágy másik végében rosszabbul alvó ember feküdt.

A jersey gumis lepedő webáruház azóta mindenkinek elérhető, így már sem a méret, sem a szín miatt nem kell idegeskedni. Az egykori fehér lepedők már a múlt színének számítanak, végre mindenki saját ízlése szerint tudja elkészíteni az ágyat. A modern mosógépekkel pedig azt sem mondhatjuk, hogy a fehér sokkal könnyebben mosható, tehát bátran válasszunk színes darabokat a jersey gumis lepedő webáruházból!

Olvasd Tovább
orr piercing

Széles orr piercing kínálat

Hódítanak a testékszerek, szerencsére nem mindig társul fájdalommal. Egy orr piercing manapság már anélkül is hordható, hogy ki kellene hozzá lyukasztani az orrot. Ezek az álékszerek, más néven fake piercingek lehetővé teszik, hogy előjöjjön az ember lázadóbb énje, mindezt anélkül, hogy fizikai fájdalomnak vetné alá az adott testrészét.

Azonban, ha amellett dönt valaki, hogy maradandó ékszerként szeretné hordani, a kínálat véget nem érő. Megannyi csodaszép mintával, ékkővel és színben elérhetőek, az ekszerem.hu oldalról pedig könnyedén megrendelhetőek.

Olvasd Tovább
Peugeot 307 felni

A Peugeot 307 felni oldalán található adatok

A legtöbb sofőr, autótulajdonos tisztában van a keréktárcsák legfőbb méreteivel, akárcsak a szélességgel, átmérővel, ET számmal és az osztókörrel. Azonban van, akinek gondot okoz a paraméterek leolvasása a Peugeot 307 felni oldaláról. Milyen infókkal gazdagodik az ember, ha a tárcsán ott szerepel például a 8Jx17 H2 ET15?

Nos, az első érték a szélességre, míg a második az átmérőre utal. Az ET15 pedig az a bizonyos Einpresstiefe szám. A Peugeot 307 felni J betűje helyett néha más is szerepelhet, illetve a H2 érték is lehet eltérő. A tárcsa és az abroncs illeszkedési és szerelési profiljára utal ez. Szerencsére ezzel nem igazán kell foglalkozni a vásárláskor.

Olvasd Tovább

Vesse papírra a gondolatatit csőtollal!

csőtoll

Csőtoll

A művészeknek a filcek már régóta az egyik kedvenc eszközük, a fantáziák különböző felületeken való megtestesítésénél. A csőtoll papíron, szöveten, vásznon, üvegen, fán és műanyagon is alkalmazható. Ezzel rajzolva a hatás szinte azonnal elérhető, a felület különösebb előkészítése és a száradás megvárása nélkül.

Annak köszönhetően, hogy ennek a művészi eszköznek a festéke folyékony, a készítők sima vonalakat és szinte láthatatlan átmeneteket érhetnek el.

Olvasd Tovább

Puha pántos Reisenthel táska

Megannyi táska van a piacon és nem tudjuk, hogy milyet válasszunk? Ha ragaszkodunk egy bizonyos márkához vagy erős és strapabíró modelleket keresünk, akkor érdemes a Reisenthel táska mellett dönteni. Praktikus kialakítása mellett mindig meg tud újulni, színvilága és mintázata nagyon egyedi és ezáltal akár feltűnővé is teheti a viselőjét. A táska német gyártósor alól kerül ki, ami magába foglalja, hogy milyen pontos precizitással készítették és a prémiumminőségét egyértelműen tükrözi.

Olvasd Tovább
wellsoft anyag

A wellsoft anyagról röviden és tömören

A méteráruk széles tárházával várja a kedves érdeklődőket és potenciális klienseket a Szakatex nagykereskedés. Sokan akkor keresik fel ezt a céget, amikor szükségük van egy magas minőséget nyújtó wellsoft anyag fajtára. Pontosan milyen matériáról van szó? Milyen tulajdonságokkal rendelkezik ez?

A mai modern gyártási technológiáknak hála olyan finom, selymes és puha anyagok állíthatók elő, amik a bőrrel érintkezve nagyon kellemes hatást fejtenek ki. Pontosan ilyen a wellsoft anyag. A vizet ez egy kicsit sem szívja, ami azt jelenti, hogy nem szükséges a beavatási procedúra. Amit pedig sokan még jobban szeretnek, az a tény, hogy vasalni sem kell, sőt, sok esetben egyáltalán nem is ajánlott.

Olvasd Tovább

Vásároljunk kényelmesen irodaszer webáruházból!

irodaszer webáruház

Irodaszer webáruház

Az iroda berendezésénél nem mindegy, hogy hányszor kell forduljunk pár termék beszerzése miatt. Nem véletlen, hogy egyre több felhasználó az irodaszer webáruház kínálatát lapozgatja, amihez nem kell elhagynia a lakást és nem kell a pakolással szenvednie.

Amikor mindössze egy asztal berendezéséről van szó, akkor könnyű dolgunk van, mert egy szatyornyi terméket bárki elbír. De mi van azokkal az irodákkal, ahol 10-30 asztal vagy ennél is több van és mindegyikhez be kell szerezni a szükséges termékeket?

Olvasd Tovább

A kültéri izzósor feldobja az otthonát

kültéri izzósor

Kültéri izzósor

Néha a legegyszerűbb ötletekkel, olyan kellemes hangulat teremthető, amire nem gondolának sokan. Javasoljuk, hogy látogasson el a Hasznos Holmik webáruházba, ahol megvásárolható a kültéri izzósor. A Party lampion szett 10 darab 7 cm átmérőjű gömbből áll, aminek hossza 210 cm.

Mivel ennek a fűzérnek nem kell hálózati áram, ezért bárhol egyszerűen bevethető. Szeretne a teraszon egy romantikus vacsorát? A gyertyafénnyel összhangban van a kültéri izzósor, ezért, ha tetszik ez az ötlet és szeretné megvásárolni, akkor klikkeljen a hasznos-holmik.hu linkre!

Olvasd Tovább

A luxus kerti bútorok magas színvonalat képviselnek

luxus kerti bútorok

Luxus kerti bútorok

Ahogy a nyár közeledtével odakint melegedni kezd a hőmérséklet, egyre inkább szeret az ember a friss levegőn lenni. A luxus kerti bútorok igénybevételével felüdülés lehet a szabadban töltött idő.

Az internetes webáruházak rengeteg gyönyörű, valamint praktikus termékkel várják a vásárlókat. Ha szeretne a családjával igazán kellemes pillanatokat tölteni a kertben, akkor mindenképp szerezzen be egy étkező szettet!

Olvasd Tovább