Kategória Webáruház

Peugeot 307 felni

A Peugeot 307 felni oldalán található adatok

A legtöbb sofőr, autótulajdonos tisztában van a keréktárcsák legfőbb méreteivel, akárcsak a szélességgel, átmérővel, ET számmal és az osztókörrel. Azonban van, akinek gondot okoz a paraméterek leolvasása a Peugeot 307 felni oldaláról. Milyen infókkal gazdagodik az ember, ha a tárcsán ott szerepel például a 8Jx17 H2 ET15?

Nos, az első érték a szélességre, míg a második az átmérőre utal. Az ET15 pedig az a bizonyos Einpresstiefe szám. A Peugeot 307 felni J betűje helyett néha más is szerepelhet, illetve a H2 érték is lehet eltérő. A tárcsa és az abroncs illeszkedési és szerelési profiljára utal ez. Szerencsére ezzel nem igazán kell foglalkozni a vásárláskor.

Olvasd Tovább

Vesse papírra a gondolatatit csőtollal!

csőtoll

Csőtoll

A művészeknek a filcek már régóta az egyik kedvenc eszközük, a fantáziák különböző felületeken való megtestesítésénél. A csőtoll papíron, szöveten, vásznon, üvegen, fán és műanyagon is alkalmazható. Ezzel rajzolva a hatás szinte azonnal elérhető, a felület különösebb előkészítése és a száradás megvárása nélkül.

Annak köszönhetően, hogy ennek a művészi eszköznek a festéke folyékony, a készítők sima vonalakat és szinte láthatatlan átmeneteket érhetnek el.

Olvasd Tovább

Puha pántos Reisenthel táska

Megannyi táska van a piacon és nem tudjuk, hogy milyet válasszunk? Ha ragaszkodunk egy bizonyos márkához vagy erős és strapabíró modelleket keresünk, akkor érdemes a Reisenthel táska mellett dönteni. Praktikus kialakítása mellett mindig meg tud újulni, színvilága és mintázata nagyon egyedi és ezáltal akár feltűnővé is teheti a viselőjét. A táska német gyártósor alól kerül ki, ami magába foglalja, hogy milyen pontos precizitással készítették és a prémiumminőségét egyértelműen tükrözi.

Olvasd Tovább
wellsoft anyag

A wellsoft anyagról röviden és tömören

A méteráruk széles tárházával várja a kedves érdeklődőket és potenciális klienseket a Szakatex nagykereskedés. Sokan akkor keresik fel ezt a céget, amikor szükségük van egy magas minőséget nyújtó wellsoft anyag fajtára. Pontosan milyen matériáról van szó? Milyen tulajdonságokkal rendelkezik ez?

A mai modern gyártási technológiáknak hála olyan finom, selymes és puha anyagok állíthatók elő, amik a bőrrel érintkezve nagyon kellemes hatást fejtenek ki. Pontosan ilyen a wellsoft anyag. A vizet ez egy kicsit sem szívja, ami azt jelenti, hogy nem szükséges a beavatási procedúra. Amit pedig sokan még jobban szeretnek, az a tény, hogy vasalni sem kell, sőt, sok esetben egyáltalán nem is ajánlott.

Olvasd Tovább

Vásároljunk kényelmesen irodaszer webáruházból!

irodaszer webáruház

Irodaszer webáruház

Az iroda berendezésénél nem mindegy, hogy hányszor kell forduljunk pár termék beszerzése miatt. Nem véletlen, hogy egyre több felhasználó az irodaszer webáruház kínálatát lapozgatja, amihez nem kell elhagynia a lakást és nem kell a pakolással szenvednie.

Amikor mindössze egy asztal berendezéséről van szó, akkor könnyű dolgunk van, mert egy szatyornyi terméket bárki elbír. De mi van azokkal az irodákkal, ahol 10-30 asztal vagy ennél is több van és mindegyikhez be kell szerezni a szükséges termékeket?

Olvasd Tovább

A kültéri izzósor feldobja az otthonát

kültéri izzósor

Kültéri izzósor

Néha a legegyszerűbb ötletekkel, olyan kellemes hangulat teremthető, amire nem gondolának sokan. Javasoljuk, hogy látogasson el a Hasznos Holmik webáruházba, ahol megvásárolható a kültéri izzósor. A Party lampion szett 10 darab 7 cm átmérőjű gömbből áll, aminek hossza 210 cm.

Mivel ennek a fűzérnek nem kell hálózati áram, ezért bárhol egyszerűen bevethető. Szeretne a teraszon egy romantikus vacsorát? A gyertyafénnyel összhangban van a kültéri izzósor, ezért, ha tetszik ez az ötlet és szeretné megvásárolni, akkor klikkeljen a hasznos-holmik.hu linkre!

Olvasd Tovább

A luxus kerti bútorok magas színvonalat képviselnek

luxus kerti bútorok

Luxus kerti bútorok

Ahogy a nyár közeledtével odakint melegedni kezd a hőmérséklet, egyre inkább szeret az ember a friss levegőn lenni. A luxus kerti bútorok igénybevételével felüdülés lehet a szabadban töltött idő.

Az internetes webáruházak rengeteg gyönyörű, valamint praktikus termékkel várják a vásárlókat. Ha szeretne a családjával igazán kellemes pillanatokat tölteni a kertben, akkor mindenképp szerezzen be egy étkező szettet!

Olvasd Tovább

Szemfestéklemosó tápláló kivonatokkal

szemfestéklemosó

Szemfestéklemosó

Azok a hölgyek, akik napi szinten sminkelnek, pontosan tudják, hogy a szemfesték lemosása nem egyszerű feladat, de mindennap el kell végezni. Szerencsére, ehhez a feladathoz vannak nagyon hatásos termékek, mint például az AHAVA szemfestéklemosó, ami gyengéden tisztít, de ugyanakkor rendkívül hatékonyan is.

Eközben pedig holt-tengeri ásványokkal táplálja a szemek körüli bőrt, ami különleges ápolást igényel. A vízálló és nehezen oldódó sminkek eltávolítása nehéz, de az említett termék használatával jelentősen leegyszerűsödik.

Olvasd Tovább
wilo stratos pico 25/1-6

A Wilo Stratos Pico 25/1-6 előnyös tulajdonságokkal rendelkezik

Mivel igen hideg telek szoktak lenni, mindig érdemes megfelelő fűtési rendszerrel rendelkezni. Szerencsére vannak olyan kazánok, ahol a fűtési keringető szivattyúk megállják a helyüket. Kiemelkedő példány a Wilo Stratos Pico 25/1-6, ami egyszerre megbízható és energiatakarékos. Elektronikusan szabályozott fordulatú szivattyúról van szó, ráadásul magas teljesítménnyel bír. Mivel széles hőfoktartománnyal rendelkezik, ezért egyaránt alkalmas hűtési és fűtési rendszerekbe.

Számtalan tulajdonsággal rendelkezik a Wilo Stratos Pico 25/1-6 szivattyú, amelyek mind megtalálhatóak az interneten. Amennyiben ellátogat a szivattyuk.hu weboldalra, akkor megtalálja az említett terméket, ráadásul meg tudja rendelni is. Akár már másnap kiszállítják és garantáltan minőségi készüléket fog kapni. Arról nem is beszélve, hogy rengeteg elégedett vásárlóval rendelkezik az említett webáruház. A Wilo Stratos Pico 25/1-6 szivattyú hőszigetelő burkolattal van ellátva.

Olvasd Tovább

Hol a legolcsóbb a kannabisz olaj?

 kannabisz olaj

Kannabisz olaj

Rengeteg betegség tüneteinek kezelésére ideálisak a természetes készítmények, ezért tanácsos ezekhez fordulni bizonyos bajok esetén. A kannabisz olaj erős gyulladáscsökkentő hatással bír, nagyon jó az ideg- és az immunrendszer erősítésére.

A stresszoldásban és a fájdalomcsillapításban szintén nagyszerű segítség lehet. Amikor a kenderről és az abból készült termékekről van szó, sok embernek a tudatmódosító hatás és a függőség jut eszébe.

Olvasd Tovább