Munkaruha logózás gépi hímzéssel

Munkaruha logózás

Munkaruha logózás

A vállalatok alkalmazottainak sok cégvezető készít céges pólót. Nálunk a munkaruha logózás világszínvonalú technológiával készül, így garantáltan tartós és elegáns lesz a végeredmény.

A jó minőségű mezek, trikók megrendelhetőek a webáruházunkból és ezekre tökéletes minőségben tudjuk felvarrni a céglogót. A munkaruha logózás komplex feladat, hiszen a tervezés és átalakítás után kerül fel az anyagra, ahogy a megrendelő kéri.

A textilemblémázás tartósabb, mint a pólónyomás, hiszen a 90 fokos mosásnak is képes ellenállni, nem megy tönkre. Ipari hímző gépeink a leghatékonyabb szolgáltatást alapozzák meg, ugyanis már néhány napon belül az új munkaruhába bújtathatja leendő és új alkalmazottait.

A munkaruha logózás előtt válassza ki a kívánt felsőruházat modellt, színt, méretet, majd azok mennyiségét! Az uniformis összeállításakor olyan plusz ruházati cikkeket is választhat még, mint például a sapka, amin szintén jól mutat a céglogó. Reklámanyagokat is készíthet a segítségünkkel, amelyekkel más embereknek is hírt adhat a létezéséről.

Print Friendly, PDF & Email