MTZ gumik

MTZ gumik szántóföldre tervezve

A mezőgazdasági munkák sohasem számítottak könnyűnek. Amióta az ember elkezdte művelni a földet, azóta egyre hatékonyabb módszereket fejlesztett ki ennek érdekében.

A technológiai fejlődés a mezőgazdaságot sem kerülte el. A traktorok elterjedése jelentősen megkönnyítette az aratási és betakarítási munkálatokat. Az MTZ gumik nem a szokványos körülményekhez lettek tervezve. Az úttalan utakon és a szántóföldeken való haladás szempontjából tökéletesnek számítanak.

A szélességük miatt nem süllyednek bele a laza, sáros talajba. Ha ez mégis megtörténne, a hatalmas recék úgy működnek akár az evezőlapátok. Mondhatni, hogy a traktor kiássa saját magát az MTZ gumiknak köszönhetően. Csak extrém esetben történhet meg, hogy defektet kap egy MTZ gumi, hiszen jelentős falvastagsággal rendelkezik.

A nevével ellentétben, más modellekhez is használható. Aki az MTZ gumikat választja az nem fog csalódni, hiszen a gyártó nem akármilyen múlttal és tapasztalattal rendelkezik a mezőgazdasági gépek és alkatrészek terén.

Címkék: