falra szerelhető elektromos kandalló

Kényelmes megoldás a falra szerelhető elektromos kandalló

Téli estéken az elektromos kandalló segítségével varázslatos hangulat és jó meleg varázsolható bármely helyiségbe. A modern LED technológiának köszönhetően élethű lángok lobognak az elektromos kandallóban, ami akár a fűtés bekapcsolása nélkül is használható, így az év minden szakában élvezhető a tűz látványa.

A falra szerelhető elektromos kandalló rendkívül praktikus és helytakarékos megoldás abban az esetben, ha a hagyományos fatüzelésű kandalló beszerelésére nincs lehetőség, vagy nem szeretnénk a fahasábok pakolásával bíbelődni. A falra szerelhető elektromos kandalló, mint fűtési megoldás is rendkívül hatékony és gazdaságos, a legtöbb modell 2 fűtési fokozattal rendelkezik, ami 750W és 1500W között állítható.

A falra szerelhető elektromos kandalló működtetésének kényelmét szolgálja a távirányító, amellyel könnyen és gyorsan állíthatók a különböző funkciók. Amennyiben a kandallót nem szeretnénk a falra szerelni, lehetőség van a többféle stílusban elérhető modern kandalló burkolat megvásárlására, amellyel a helyiség designjához igazíthatjuk a berendezést.