Hatalmas erejű Scheppach rönkhasító

Rönkhasítás egyszerűen

Rönkhasítás egyszerűen

Egy átlagos családi háznál, ahol fával fűtenek, szükség van legalább 12-15 köbméterre azért, hogy egész télen kellemes meleg legyen a lakásban. Ennyi fát felhasítani rendkívül megterhelő feladat. Kiváló fizikai erőnlét szükséges ahhoz, hogy a hidegben minden alkalommal előkészítsük a tüzelőt.

Aki nagy fába akarja vágni a fejszéjét, az előre elkészítheti azt, ám ebben az esetben nem árt egy Scheppach rönkhasító beszerzése, mivel ezzel már gyorsabban halad a munka és nem is lesz olyan fárasztó.

Csupán annyi a dolgunk, hogy a megfelelő méretű darabokat helyezzük be a Scheppach rönkhasítóba, ami ezután megbirkózik még a görcsös fákkal is, amiket különösen nehéz lenne egyetlen fejszével és kézi erővel szétvágni. A kisebb darabok esetén gyorsabban lehet haladni egy minőségi hasítófejszével, viszont a Scheppach rönkhasító jelentősen megkönnyíti a munkát.

A működéséhez nincs szükség üzemanyagra, mivel a denakert.hu kínálatából az elektromos változatot lehet megrendelni. Egy Scheppach rönkhasító képes akár 6 t nyomást is kifejteni, ezért nincs olyan, amivel ne tudna megbirkózni.

Print Friendly, PDF & Email