Az infraszauna könnyen beépíthető

Infraszauna

Ez egy olyan termék, ami rengeteg előnnyel jár, ha valaki elkezdi használni rendszeresen. Az infraszauna üzemi hőfoka 40-55 % fok, ami nem veszi annyira igénybe a szervezetet, viszont a hatását már ezen az alacsony hőmérsékleten is kifejti. Használata nagyon könnyen beilleszthető a mindennapi életvitelbe, és minimális felfűtési idő után már 20-30 perc alatt érezheti jótékony hatását.

A rendszer bárhol könnyedén telepíthető vagy igény szerint szétszerelhető és újra összerakható. A kabin rendkívül esztétikusan elhelyezhető fürdőben, pincében, konditeremben, folyosón vagy esetleg szobában is.

Az infraszauna helyigénye nagyon kicsi, csupán egy négyzetméter, szóval már ekkora területen is biztonsággal felállítható egy ilyen kabin. Az áramfelvételét tekintve típustól függő, 1500-3000 W közötti, a hagyományos daraboké ezzel szemben 6000-9000 W. Akár egy hét elteltével bőre puhább, rugalmasabb lehet. A fogyni vágyók számára ideális megoldás, mivel a méreganyagok ilyenkor eltávoznak a szervezetből.

Címkék:  ,