Alacsony fonal árak kötéshez és horgoláshoz

fonal árak

Fonal árak

Régen minden nő tudott kötni és horgolni, ma már nagyon kevesen végzik ezt a kellemes időtöltést. Részben az időhiány, részben a türelem hiánya a ludas. Az alacsony fonal árak azonban lehetővé teszik, hogy újra kedvelt hobbivá nője ki magát ez a tevékenység.

Ráadásul sokan rájöttek arra, hogy az olcsóbban megvehető pulcsik, kardigánok, sapkák és sálak összetétele kedvezőtlen, így valóban érdemes olyan fonalból készíteni a családtagoknak ruhát, ami 100%-ban természetes.

A weboldalunkon talál gyapjú és pamutszálakat is, a fonal árak ezek alapján is változhatnak. A fonalvastagság is befolyásolhatja a végösszeget, viszont abban biztos lehet, hogy a legjobb minőséget veszi meg. Ha kíváncsi, milyen alacsonyak a fonal árak, látogasson el a honlapunkra!

A Drops fonalak között szín, vastagság és összetétel alapján válogathat és ugyaninnen beszerezheti a kötő- , horgoló- és segédtűket is. Gombokból szintén széles kínálatot talál nálunk, így érdemes egy helyen beszerezni mindent. A kötés és horgolás minták ingyen elérhetőek, így akár otthoni kiegészítőket is gyárthat a szabadidejében.

Print Friendly, PDF & Email
Címkék: