wireless fülhallgató

A szabadságot jelentő wireless fülhallgató

Nagyon nem mindegy, hogy mit dugunk a fülünkbe, amikor zenét szeretnénk hallgatni. A wireless fülhallgató élvezetessé teszi a kikapcsolódásunkat. A megnevezés egyébként angol szó és azt jelenti, hogy vezeték nélküli, olyan, mint a kábel nélküli egér.

Ezek a fülhallgatók nagy szabadságot adnak, ugyanis oda megyünk velük, ahová csak akarunk, nem akadunk bele a vezetékekbe, például futás vagy másféle edzés közben sem. Amikor ilyesmit veszünk, több szempontot is szem előtt kell tartanunk, mint például a kényelmet, a hangminőséget, a zajcsökkentőt, a súlyát és a hordozhatóságát is. Az ilyen termék hangminőségének megbecslésére a legjobb a fülünk, mert ugye, ha több különböző típusba belehallgatunk, a fül érzékeli a legapróbb különbséget is.

Wireless fülhallgató nemcsak egy-, hanem többfajta is van, méghozzá lehet bluetooth-os, rádiófrekvenciás, infravörös. Először döntsük el, hogy mire szeretnénk használni, majd nézzünk utána, hogy melyik mit tud és csak aztán válasszuk ki az igényeinknek kielégítő darabot!