A sampon szappan megfelelő küllemet eredményez

Illatos szappanok, természetes összetevőkből

Illatos szappanok, természetes összetevőkből

Az emberek hajkoronája is ugyanolyan mindennapi ápolást igényel, mint a bőrükre fordított gondozás. A káros környezeti tényezők és a vitaminhiányos étrendek meggyengült, fénytelen hajszálakat eredményeznek. A sampon szappan egyaránt hasznosítható a fejbőrön és az egész testet borító felhámon is.

Összetevői között megemlíthetőek a növényi olajok és az állati eredetű természetes alapanyagok. A kozmetikai termékek megvásárlásának idején kellő figyelmet kell szentelni az összetételt képező matériák áttanulmányozására, így elkerülhető az iparilag előállított anyagokat is tartalmazó portékák kiválasztása.

A házi készítésű, naturista sampon szappan megoldásként szolgál a nehezen kifésülhető, fénytelen hajzuhatag ápolására. A kecsketejet is tartalmazó termék megfelelően feloldódik, így nem kell attól a gondolattól tartani, hogy a termék maradványai a hajban maradhatnak.

Gyengéden tisztít, megfelelően ápol és kellemes illatának köszönhetően, pompás lazulást eredményez egy nehéz nap után. A sampon szappan bár krémes állagú, de kevésbé habzik, mint hagyományos társai, tisztító hatása viszont jóval kiemelkedőbb.

Print Friendly, PDF & Email