A műanyag pántolószalag hasznos termék

Műanyag pántolószalag

Az efféle kiegészítő használata kiváló és gazdaságos rögzítést biztosít. A műanyag pántolószalag képes összefogni a tárgyakat, akár géppel, akár kézzel történik a folyamat. Ez a termék elmaradhatatlan a dobozzárás és a rakományok rögzítésekor.

Az ilyen anyagú kellék szakítószilárdsága vetekszik az acélszalaggal, de ami fontos előnye, hogy nem hagy rozsdafoltot az adott árun, ráadásul nincs balesetveszély sem az éles szélek miatt. A nyúlását tekintve elasztikus, 10-12 %, ebből kifolyólag a lökéscsillapító hatása jelentős.

A rugalmasságát még akkor is megtartja, ha a rakományszállítás vagy pakolgatás közbe elcsúszik. A műanyag pántolószalag használata nem a legkönnyebb, de nem is a legnehezebb, nehéz áruk esetén ajánlott, illetve előnyös.

Leginkább bálázásra, kötegelésre, csomagok és egységrakományok rögzítésére, mozgásmentesítésére alkalmas. A poliszter a legerősebb ilyen anyagú termék. Ez a fajtája is használható kézi, akkumulátoros vagy automata géppel. Használati területe eléggé széles.

Print Friendly, PDF & Email