Betonkerítés házilag, gyors telepítéssel

Gyors betonkerítés építés

Az elemeskerites.hu termékeit Ön is össze tudja állítani. A betonkerítés gyors kivitelezésének titka a nútolt rendszerű oszlopokba rejlik. Először ki kell jelölni azt a területet, ahová a későbbiekben szeretné építeni a kerítést. A következő lépés a földmunka. Ahhoz, hogy a telekhatároló megfelelően el tudja látni a feladatát, fontos a föld és a kerítés tökéletes illeszkedjen.

Azon a vonalon, ahol állni fog az elválasztó, kb. 20 cm árkot kell kiásni. A következő lépés a tartóoszlopok helyének kijelölése. Ha ezzel végzett, az oszlopoknak a helyét ki kell ásni. Ez minden betonkerítés esetében különböző lehet, de az előírtaknak mindig megfelelően kell eljárni.

Ezek után belevághat a tényleges építkezésbe. Először helyezze el a tartóoszlopokat a számukra kiásott lyukakba. Ha ezzel megvan, a betonkerítés elemeit kazettaszerűen csúsztassa bele az oszlopoknak az erre kialakított rései közé. További teendője, az esetleges festésen és a talajmunkán kívül nem lesz. Ezzel az eljárással sok időt és pénzt lehet megspórolni.

Print Friendly, PDF & Email