Kiváló minőség

A prémium minőségű sávroló egyedi megjelenést kölcsönöz

Új építésű házaknál, lakásoknál mindig fontos szempont az ablakok megjelenítése, mivel a különféle árnyékolástechnikai termékek feldobják az egész ház hangulatát.

Ezen kívül, az irodákban is nagyon jó ötlet a prémium minőségű sávroló felszerelése, ami az exkluzív megjelenésen kívül, számos praktikus tulajdonsággal is rendelkezik. Felszerelhető a plafonra és az oldalfalra is, ezáltal minden lakásban megoldható az elhelyezése.

Az otthonában, illetve a munkahelyén luxuskivitelben töltheti az idejét, az általunk forgalmazott prémium minőségű sávroló segítségével. Az esztétikus kivitelezésű textília felületén váltakoznak a sötétítő és a fényáteresztő csíkok, amelyekkel szabályozható a bejövő fény mennyisége. A roló működése egészen egyszerű, szükség esetén teljesen betekerhető a tokba.

A prémium minőségű sávroló egészen újszerű lakberendezési megoldás, így a környezetét igényessé, modernné teheti általa. Már maga a szövet is harmóniát sugároz, amivel szinte vonzza a tekinteteket. Az egyedi igényeknek megfelelően, számos árnyalat közül választhat.

Print Friendly, PDF & Email