Védelmet biztosít az Advantix csepp

Advantix csepp

Advantix csepp

A házi kedvenceket érdemes megvédeni a különféle élősködők kellemetlen hatásitól. A négylábú, gyakran a szabadban játszó állatkák különösen ki vannak téve a fertőzéseknek, támadásoknak. A szúnyogok, bolhák, kullancsok alig várják, hogy falatozhassanak a vérükből. Amennyiben rendszeresen használva van az Advantix csepp, felesleges tartanunk az ilyen problémáktól.

Maga a kezelés hihetetlenül egyszerű, mert havonta csak egyszer kell vele foglalkozni és biztosítva lesz a védelem. A kutyusunk nagyon örülni fog a törődésnek. Bátran mehetünk vele a parkba, mert az Advantix csepp végzi a feladatát és meggátolja, hogy svédasztalként tekintsenek a bundás ebre a kellemetlenséget okozó rovarok.

Természetesen alaposan olvassuk el a tájékoztatót, mielőtt alkalmazásra kerülne a készítmény. A barzoo.hu weboldalon minden fontos információt megtalálunk az Advantix csepp alkalmazásáról. Rendeljük meg idejében a terméket és gondoskodjunk a szakszerű használatról! Ne felejtsük el időközönként megismételni és akkor egész évben hagyhatjuk vidáman szaladgálni a természetben a szőrmókot.

Print Friendly, PDF & Email
Címkék:  ,