Terméktípustól függ az aktuális vakondháló ár

vakondháló ár

Vakondháló ár

A szépen zöldellő gyep látványa igazi öröm, viszont kicsit bele tud rondítani a képbe a szorgos kis föld alatt élő jószág, aki kedvére ássa a járatait a talajban. A probléma ott kezdődik, amikor a felesleges földet kitúrja a felszínre. Önmagában még az sem gond, mert valójában a mesterséges ásás folyamatát végzi el helyettünk, csak esztétikailag nagyon ronda látványt nyújt. Szerencsére van hatékony megoldás a problémára, a vakondháló ár kifizetésével.

Ez a viszonylag egyszerű termék könnyedén elejét veszi annak, hogy az állatka randalírozni tudjon a kertben. Nem fogja kitúrni a helyéről a virágokat és a pázsitban sem lesznek felesleges buckák. A vakondháló ár többnyire attól függ, hogy milyen márkáról, mekkora szemcsenagyságról, valamint méretarányokról van szó.

A 6-8 cm mélyre telepítendő hálót, alaposan rögzíteni kell, hogy biztosan ne találjon gyengepontot rajta a szorgos élőlény. Minden tekintetben előnyös a vakondháló ár kiadása, ugyanis kíméletesen működő rendszer, ami senkinek sem árt. Vigyázzunk az életközösségre, miközben csodás kertet alkotunk.

Címkék: