Professzionális és hobby barista tanfolyam a fővárosban

hobby barista tanfolyam

Hobby barista tanfolyam

Gondolta volna, hogy a kávéfőzésnek is megvan a maga művészete? A mindennapi kávé, amit reggel főz és némi cukorral, esetleg tejjel elkortyolgat, csupán arra szolgál, hogy koffeinnel turbózza fel szervezetét és mozgásba hozza a munkavégzés előtt. A hobby barista tanfolyam elvégzésével megtanulhat egyet és mást arról, mi az igazi kávé.

Az a kávé, amitől a kíváncsisága is feléled, amitől jobban és vidámabban érzi magát, mert valami különlegest ízlelhetett. A hobby barista tanfolyam segítségével nemcsak saját magának tud érdekes kávéitalokat készíteni, mivel a vendégei is örömmel fogják venni és kóstolni azokat a különlegességeket, amiket elkészít.

A budapesti hobby barista tanfolyam mellett, többnapos képzés is található, valamint kérhet szakmai tanácsadást is, ha úgy dönt, hogy kávézót nyit. Külön latte art képzés is létezik, itt a helyes és megfelelően kemény tejhab elkészítését lehet megtanulni, amit a kávé tetejére tesznek a profik és különféle figurákat formálnak belőle. Még több hasznos infó weboldalunkon!

Print Friendly, PDF & Email