Mellnagyobbítás

Mellnagyobbítás Budapesten: műtét előtti kisokos

A feszes, kerek mellek a nőiesség szimbólumai, de sajnos, a természet nem mindenkit ajándékoz meg ezzel. Rengetegen határoznak ezért a mellnagyobbítás mellett, ami az egyik legnépszerűbb plasztikai műtét a nők körében, de azért előtte érdemes tájékozódni felőle. Erre részletesen is kitérnek a www.drfalus.hu weboldalon. Először is megtudhatjuk, hogy a feltűnően domború dekoltázs kerek implantátum beültetésével érhető el, amivel szép, természetes mellformát hozhat létre a plasztikai sebész.

Vannak, akik túlzottan nagy melleket szeretnének, de dr. Falus György plasztikai sebész minden páciensének a természetes méretekre hívja fel a figyelmét. A mellnagyobbító beavatkozás előtt elengedhetetlen néhány olyan vizsgálat, mint a labor, a mammográfia vagy 40 éves kor alatt a mell ultrahang, a mellkasröntgen és az EKG. Az operáció egynapos befekvéssel, altatásban zajlik, a páciens csak másnap távozhat az operáló intézményből. A műtét után 2 hónapig folyamatosan hordania kell egy speciális kompressziós melltartót és rendszeres kontrollvizsgálatokra is jelentkeznie kell.

Számítson arra is, hogy a végeredmény, vagyis a mell végleges formája csak hónapokkal a beavatkozás után alakul ki! Körülbelül 2 hónapig az operált terület és a környezete ödémás, duzzadt, ami fokozatosan csökken. Teljes megnyugvása azonban több hónapot is igényel. Az esetek többségében lehet szoptatni is mellnagyobbítás után, mert a korrekció nem érinti a tejcsatornát.

A mellimplantátum stabilizálása érdekében, a páciensnek 3 hónapig háton kell feküdnie. Egy pár hónapig nem szabad áztatni a sebet, nem érheti napfény vagy UV-fény. A plasztikai sebész javaslatait ajánlott szigorúan betartani, ha azt szeretnénk, hogy az elért eredményt gond nélkül megtarthassuk. Ezzel az eljárással nem pusztán a mellek mérete, hanem a formája is alakítható, megváltoztatható. Úgy a szakmai, mint a magánéletben sikereket érhetünk el szép, feszes mellekkel, ezért érdemes bevállalnunk a mellnagyobbító műtétet, még ha kellemetlenségekkel jár is.

Címkék: