Mátraszentistván szállás a síparadicsom mellett

Mátraszentistván szállás

Mátraszentistván szállás

Ma már nem kell külföldre utazni ahhoz, hogy havat lássunk. Mátraszentistván szállás nélkül nem is lehetne igazi síparadicsom, ráadásul családokat és csoportokat is kedvező árakkal fogad. A Galyatető közelében épült parkot több mint 10 éve adták át, ami télen a síelőknek, nyáron pedig a kerékpáron közlekedőknek kedvez.

Akik a hosszú tél során fáradtnak, fásultnak érzik magukat, érdemes legalább egy hosszú hétvégére kiszakadniuk a nagyvárosi forgatagból. A rohanás, a stressz mind ahhoz vezet, hogy egy mókuskerékben ébredjünk, amiből nem tudunk megszabadulni. A Mátra ezzel ellentétben apró falucskáknak ad otthont, az őket körülvevő erdő pedig igazi nyugalmat bocsát ki.

A szabadban legelésző állatok, a kedves falusi emberek és a remek vendéglők is hozzájárulnak a teljes feltöltődéshez. Nem számít, hogy melyik évszakban dönt a Mátraszentistván szállás lefoglalása mellett, mivel mindig kecsegtető programok fogják várni Önt és a családját. A gyerekbarát környezet a legkisebbeknek is kedvez. Kérjen még ma árajánlatot!

Print Friendly, PDF & Email