Kis helyekre kiváló az akkumulátoros szegélynyíró

akkumulátoros szegélynyíró

Akkumulátoros szegélynyíró

Tavasszal hihetetlen gyorsasággal nő a fű, ami bizony sok fejtörést okozhat azoknak a háztulajdonosoknak, akik kézi szerszámokkal vágták a füvet. Akik megunták a fáradalmakat, kötelezően egy akkumulátoros szegélynyíró mellett kell döntsenek, amivel gyerekjáték lesz ez a feladat. Akinek fontos, hogy a kertje mindig szép és ápolt legyen, annak be kell szereznie ezt a profi szerszámot.

Kétség sem fér hozzá, hogy az akkumulátoros szegélynyíró tökéletes választásnak számít erre a feladatra. Ez alacsonyabb teljesítményű, mint egy fűkasza, mivel kifejezetten csak a kisebb munkákra lettek kitalálva az olyan helyeknél, ahol mással már nem igazán lehet alapos munkát végezni. Tehát tökéletes választás egy kisebb udvarra, kertbe.

Az akkumulátoros szegélynyíró természetesen a kerítés, falak és szegélyek melletti részeknél kiválóan beválik. Az akkumulátoros szegélynyíró kialakításán is látszik, hogy ez alacsonyabb teljesítményre képes. Biztos nem okoz csalódást a Gardena ComfortCut Li-18/23 R, 18 V modell.