Fa játékkonyha mindenféle kiegészítővel

fa játékkonyha

Fa játékkonyha

Az a legjobb, ha a gyermekek tevékenyen ismerkednek meg a világgal, miközben remekül szórakoznak, mert így észre sem veszik, hogy tulajdonképpen tanulnak. A kislányok megtudhatják mi a pékáru, a húskészítmények, az alapanyag, ha fa játékkonyha áll a rendelkezésükre. Amúgy is szeretik mindig azt csinálni, amit az édesanyjuktól látnak, egy ilyen játékkal pedig megadhatjuk nekik ezt az örömet.

A vesszoparipa.hu webshop gazdag kínálatában nemcsak fa játékkonyha lelhető fel, hanem edénykészletek, konyhai kiegészítők, kötények is. Így az apró háziasszony pontosan ugyanúgy tevékenykedhet a saját konyhájában, akárcsak az anyukája. Vidám, frissítő hatású színekkel, polcokkal, oldalpanelekkel, könnyen tisztítható mosogatótálcával van felszerelve a webáruházban kapható fa játékkonyha, ami minden kicsi lány álma.

Edények, fakanalak, kiszedők, tányérok, poharak is megtalálhatóak ebben a fa játékkonyhában, ráadásul játékóra mutatja az időt, ami nagyon jó, mert ha a gazdasszony figyeli a sütési időt, biztosan nem fog odaégni a vacsora.

Címkék: