A dán Grundfos cég

A Grundfos már bizonyította minőségét

Kicsi a bors, de erős – tartja a mondás, azonban ez nemcsak a bors esetében vagy így. Gyakran egy nem túl magas növésű emberre vagy valamilyen apró szerkezetre is szokták mondani, főleg ha a méretük ellenére valamit sikerül letenni az asztalra, amit nagyobb termetűek minden törekvésük ellenére sem tudnak összehozni.

A Grundfos a világ egyik legnagyobb vállalata, ami főleg szivattyúk gyártásával foglalkozik. A magyar piacra az 1970-es években tört be és azóta számos termékével vívta ki a piacvezető titulust. A Grundfos termékek minden időben a legújabb és legfejlettebb technológiával rendelkeztek, aminek köszönhetően mindig egy lépéssel a versenytársaik előtt jártak. A Grundfos termékek megbízhatóságáról árulkodik, hogy a forgalmazók is általában 5 év garanciát vállalnak értük.

Kicsi méretüknek és kialakításuknak köszönhetően, könnyen, egyszerűen beépíthetőek. Magas hőmérséklettűrésük miatt pedig, szinte bármilyen fűtési rendszerhez passzolnak. Próbálja ki Ön is a Grundfos termékeit, mert biztosan nem okoznak csalódást!

Címkék:  ,