A remek dekor ajtó

A kedvelt dekor ajtó

A kedvelt dekor ajtó

Az emberek szeretik a különleges dolgokat, mert ezek szebbé tehetik az életüket, így az új lakásbelső megtervezése során is a legtöbben a különlegességre próbálnak törekedni. A dekor ajtó nagyon sokféle stílusban és mintázattal kapható a Galaxy Ajtó webshopjában.

A méretek magyarországi irányelvek szerint készültek, ezek pedig a következők: 95×210, 90×210 és 100×210 cm. A megszabott méreteknek köszönhetően ezeket az ajtókat a Galaxy Ajtó tulajdonosai minden mintázatban előre gyártva raktáron tárolják, így az Ön rendelését már másnap szállítani is tudják. Ezek a dekor ajtók 10, illetve 12 centiméteres tokkal készülnek előre gyártva, azonban lehetőség van nagyobb falvastagsághoz illő keretet is rendelni, ez a procedúra azonban 3-4 hetet is felvehet.

Ezek a nyílászárók 2 darab pánttal rendelkeznek, illetve a kulcs és kilincstávolság 70 mm. A nagyon sokféle színben és mintázatban kapható dekor ajtó biztosan bárhova passzolni fog a lakásban, de az sem gond, ha a régi és új nyílászáró helyének mérete nem egyezik, hiszen a szakemberek ezt is képesek megoldani.

Címkék:  ,