Kategória Szauna

Az infraszauna jelentősége a fogyásban

A szauna és az infraszauna is segíthet a fogyásban

Szeretnél fogyni, de félsz elkötelezni magad egyik vagy másik módszer mellett, mivel attól tartasz, hogy nem sikerül majd betartanod azt az előírásoknak megfelelően? Akkor itt az ideje, hogy ezen a területen is igénybe vedd a modern kor egyik nagyszerű vívmányát, az infraszauna kabinokat.

Hogyan segíthet ez a viszonylag új találmány a fogyásban? Rendkívül egyszerűen. Bár az infraszauna működése kissé eltér a hagyományosakétól, de végső soron az eredmény ugyanaz, vagyis a testet verejtékezésre készteti, ami során nagy mennyiségű kalória égetődik el.

Olvasd Tovább

Hova helyezhető az infraszauna?

Már akár a lakásában is helyet kaphat az infraszauna

Újonnan épült lakását szeretné berendezni vagy csak kissé átrendezni a régit, netán új bútordarabokkal kiegészíteni a meglévőket? Akkor most itt a lehetőség, hogy otthonában az infraszauna is helyet kapjon.

Nem kell attól tartania, hogy túl sok helyet foglal el egy ilyen készülék és emiatt néhány bútordarabtól meg kell majd szabadulnia. A gyártók erre is gondoltak, ezért megalkották a sarok infraszauna modelleket, amik a fürdőszobában vagy egy kisebb, erre alkalmas helyiségben is elférnek.

Olvasd Tovább