Nyomtató vagy fénymásoló bérlés?

Fénymásoló bérlés

Fénymásoló bérlés

Az információ megosztás a mai világban rendkívül fontossá vált. Sok mai háztartásban található már nyomtató, akár fénymásoló és szkenner is. Ezek az eszközök rendkívül hasznosak, hiszen lehetővé teszik azt, hogy irodai feladatokat otthon is elvégezzünk, ráadásul fizetnünk sem kell más helyeken, hogy nekünk lefénymásolják, vagy kinyomtassák az adott szöveget.

Mindenképp érdemes egy otthoni nyomtatót tartani. E téren jó ajánlatok közül választhatunk. Vegyük szemügyre például a Kyocera FS1300 nyomtatót. Ez egy teljes körűen felújított nyomtató. Képes A4-es fekete-fehér nyomtatásra, különböző nyomtatási funkciókkal rendelkezik, akár 28 lap/perc nyomtatási sebességre is képes és teljes körű üzemeltetési szerződéssel érkezik.

Lehetőségünk van élni a fénymásoló bérléssel is, ez azonban költségekkel jár, hosszú távon pedig mindenképp veszteségesebb, mintha saját eszközt szereztünk volna be. Egy jó otthoni nyomtató akár több 100 oldal kinyomtatására is képes 1 patronnal. A Kyocera FS1300 használata jelentősen megtérül hosszú távon, a fénymásoló bérlés ezzel szemben magában is komoly összeget jelent, amelyet huzamosabb ideig semmiképp sem akarunk fizetni.

Mindenképp tanácsos saját eszközre beruházni, amelyet csak mi használunk és akkor, amikor akarjuk, így fölöslegesen soha nem kell érte fizetnünk. A Kyocera FS1300 modell stabil működést biztosít, teljes felújítás után kerül az ügyfélhez és igen jó ár/érték aránnyal rendelkezik. Ez a nyomtató tökéletes lesz ön és családja számára és sok éven keresztül lesz hasznos része a háztartásnak.

Print Friendly, PDF & Email
Címkék:  ,