Greffe de cheveux szakszerűen kivitelezve

Eredményes hajbeültetés

Nem szabad tabuként kezelni a kopaszodást, hanem beszélni kell róla, hiszen rengeteg ember küzd ezzel a jelenséggel. A modern orvostudománynak köszönhetően, a hajbeültetés manapság már rutinnak számít.

Viszont a szépségnek ára van. Még Franciaországban is nagyon népszerűnek számít ez az eljárás, ami a Greffe de cheveux és minden évben több százan szokták felkeresni az itthoni klinikákat külföldről. A magyarországi szakemberek rendkívüli eredményeket értek el minden alkalommal.

A klinikák szintén jól felszereltek és technológiailag igazán fejlettnek számítanak, még világviszonylatban is. Most már hazánkban is az eddigi legmodernebb módszert alkalmazzák, ami nem más, mint a FUE hajbeültetési módszer.

A Greffe de cheveux rendkívül elterjedt eljárás. Évről-évre egyre többen vetik alá magukat a hajbeültetésnek, mivel az eddigiekkel ellentétben, a FUE módszer egyáltalán nem jár semmilyen fájdalommal. Az itthoni alacsony árak miatt, szintén nagyon sokan választják hazánkat a Greffe de cheveux miatt.

Print Friendly, PDF & Email