toronyventilátor

Toronyventilátor kedvező áron

Azoknak, akiknek a szénanátha kellemetlen tünetei keserítik meg a mindennapjaikat vagy bárkinek, aki szennyezett területen él, például főút mellett, egy tisztító és hűtő funkciót kombináló berendezés beszerzése ideális döntés. De működnek-e ezek és ami még fontosabb, megérik az értük kifizetett pénzt?

Próbálja ki a Dyson Pure Cool toronyventilátor által kínált előnyöket és győződjön meg róla saját maga, hogy mit nyerhet vele! A készülék automatikusan érzékeli a szennyező részecskéket és a gázokat, azok 99,95%-át befogja, majd megtisztított levegőt oszlat szét. A toronyventilátor tisztító funkciója egész évben használható, ami rögtön nagyot lök az ár-érték arányon.

A csomagolásban helyet kapott egy távirányító, illetve ott van még a Dyson Link alkalmazás is, aminek a segítségével a felhasználók beállíthatják az időzítőket, figyelemmel kísérhetik a levegő minőségét és különböző programokat indíthatnak el attól függően, hogy a készülék melyik szobába kerül. Egy biztos, toronyventilátor még sohasem volt ilyen szép és hatékony!

Címkék: