Többfunkciós páramentesítő szobába

Párátlanító mellett, a penésznek nincs esélye

Párátlanító mellett, a penésznek nincs esélye

Ma már vannak olyan többfunkciós, korszerű berendezések, amelyek komplex feladatokat végeznek. Az élet minden területén található ilyen, így a páramentesítés elvégzésében is. Hiszen a levegőszűrés, annak tisztítása és a páramentesítés egy komplex szolgáltatást ad, mindezt automatizálva is. A páramentesítő szobába helyezése több okból történhet.

Egyrészt azért, mert a túlzott nedvesség miatt penészedni kezdenek a falak, vagy mert a szoba természetes módon nem szellőztethető, levegőjét pedig tisztítani kell. Ahol sok ember megfordul, ott sem árt szűrni a levegőt és a szagokat.

Ez a vírusos időszakokban kiemelten fontos, hiszen a páramentesítő szobában való használata kiszűri még az ilyen apró kórokozókat is, csak a rendszeres tisztításra kell figyelni. Ugyanis a párátlanítással egy időben a levegőtisztítást is elvégzi.

Attól függően, hogy mit szeretnénk, illetve mire van szükség, több funkciót automatára is állíthatunk. A páramentesítő szobába így önállóan végzi feladatát, a kívánt és beállított paraméterek alapján. 

Címkék: