Szitanyomás szitakészítés textilre, fémre

szitanyomás szitakészítés

Szitanyomás szitakészítés

Kedves ajándék a céglogóval vagy szöveggel ellátott bögre úgy az alkalmazottaknak, mint a vállalkozás klienseinek. Ezt a szolgáltatást Ön is igénybe veheti az A. A. Miller nyomdától, mert egyszerűen megrendelhető a bögre nyomtatás Budapest településén, akár 50%-os kedvezménnyel is. Visszaszorítható ily módon a műanyag poharak használata, tehát környezetvédelmi szempontból is lényeges a céges bögrék előállítása.

Cégtulajdonosként jó lesz látnia, hogy az alkalmazottai előszeretettel használják az ajándékot mindennap, abból fogyasztják a teát, kávét. Ugyanakkor, ha a klienseit, megrendelőit is megajándékozza egy ilyen darabbal, növelheti a bizalmukat a cégével szemben. Érdemes megrendelnie tehát ezt a munkát a nyomdától, ahol háromféle nyomtatási technológiával történik a bögre nyomtatás Budapest városában. A szakemberek költséghatékony módon megvalósítják az elképzeléseit. Az igényeknek megfelelő festéket használnak a munkához, de nagyon fontos szempont, hogy környezetkímélő anyagokkal dolgoznak.

Szintén ennek a vállalkozásnak a szitanyomás szitakészítés szolgáltatása által textil, fém, üveg és műanyag felületre lehet nyomtatni, tehát a munkaruhákra, valamint különböző tárgyakra is hatékony az emblémázás technológiája. Azért is megéri ezt a nyomdát választania, mert már 23 éve dolgozik azon, hogy az elgondolásait megvalósíthassa, a piacon megtalálható legjobb alapanyagok kiválasztásával. Rendkívül fontos, hogy minden megrendelés előtt kérjen látványtervet, speciális munkáknál pedig próbanyomatot is.

A nyomat színének egyezősége érdekében, Pantone kódokkal dolgozik a nyomda, amit a megrendeléskor szintén meg kell adni. Ahhoz, hogy megfelelő munka jöjjön létre a szitanyomás szitakészítés folyamata nyomán, vektoros grafika szükséges. Tehát a későbbi félreértések elkerülése érdekében, minden esetben kérjen árajánlatot! A pontos árajánlathoz a nyomdának feltétlenül szüksége van a nyomandó termékről és a nyomatról egy fotóra, cserébe a cég garantálja, hogy a végleges árajánlat után nem lesz többletköltsége.