Pumpás szórófejes üveg a rend kedvéért

pumpás szórófejes üveg

Pumpás szórófejes üveg

A zero waste konyha kedvelői nem visznek be a háztartásukba vegyszeres tisztítószereket, sem pedig műanyag flakonokat. Sok esetben a saját készítésű tisztítószereket pumpás szórófejes üveg belsejébe öntik és abból használják. Így kiküszöbölik azt a rendetlenséget is, ami a rengeteg flakon miatt adódik a háztartásokban.

Ezeket az átlátszó üvegeket kedvünk szerint címkézhetjük fel, hogy tökéletesen illeszkedjenek a konyha és a fürdőszoba stílusához. A környezettudatos életmódot élőknek a pumpás szórófejes üveg igazán hasznos kiegészítő, amit mindennap a kezükbe vesznek. Úgy a fürdőszobában, mint a konyhában mindig van valami tisztításra váró dolog, hiszen ez a ház azon két helyisége, amit a legtöbbet használunk.

A kifogástalan tisztaság alapelvárás mindkét helyiség esetében, ezért jó, ha mindig van kéznél tisztítószer. A műanyag flakonok kiváló alternatívájának számít a pumpás szórófejes üveg, ami hosszú élettartamú. Ha vigyázunk rá, nem szennyezzük a környezetet sem a rendszeresen kiürülő flakonokkal.