Praktikus megoldás a reptéri parkoló

Reptéri parkoló

Napjainkban a legnagyobb embertömeget szállító közlekedési eszköz a repülőgép. Nap mint nap járatok ezrei hálózzák be egész Európát. A magyarázat egyszerű. Ez a leggyorsabb utazási forma, így a legkényelmesebb is. Budapestről Londonig nem kell egy napot autózni, hanem nagyjából 2 óra alatt már ott is vagyunk. A reptéri parkoló viszonylag régóta elérhető szolgáltatásnak számít, persze ez még nem azt jelenti, hogy ne lehetne fejleszteni.

A Liszt Ferenc nemzetközi reptérhez tartozó reptéri parkoló egységeket is folyamatosan karbantartják, hiszen rendkívül nagy rájuk az igény. Az utasok választhatnak a reptérhez nagyon közeli, 0-24 órában őrzött vagy a fedett parkolók közül. Utóbbi esetben felárral kell számolni, viszont sokan vannak, akik nem szívesen hagyják a szabad ég alatt autójukat.

Ezzel a lehetőséggel az ő igényeik is teljesen ki vannak szolgálva. A reptéri parkoló használata igencsak praktikus, mert sohasem kell várakozni a transzferre, ezáltal az utasok saját maguknak spórolnak időt.

Print Friendly, PDF & Email