Népszerű a Microsoft CSP program

Microsoft

Microsoft

A különféle felhők, a mentésre szolgáló internetes vagy zárt hálózati adattárolási felületek egyre népszerűbbek manapság, ami főként a hatalmas előnyeiknek köszönhető. Messze kiemelkedik a vetélytársak közül a Microsoft CSP program. Tulajdonképpen ez azért jött létre, hogy egy nyilvános, mindenkinek hozzáférhető mentési előfizetést tegyenek elérhetővé a cég online szolgáltatásaihoz.

Többek között olyan alkalmazásokra terjed ki, mint az Office 365, a Skype for Business Online és a SharePoint Online. Ezek mellett, természetesen az üzleti modell remek prioritásokkal rendelkezik a viszonteladó ügyfeleknek.

A szolgáltatásra való áttéréskor ugyanis minden adat továbbra is a Microsoft központjában lesz elérhető, ezzel küszöbölve ki a kellemetlen helyzeteket. Az indirekt szolgáltatást nyújtó üzletfél fogja a számlázást intézni, illetve a partner nyújtja az esetlegesen felmerülő támogatást is. Ehhez a kvazar.cloud pedig kimondottan alkalmas, ami a kiemelkedő minőségéről és az ügyfélközpontúságáról híres.

Címkék: