Nagyon különlegesek a paracord kiegészítők

Paracord karkötő

Paracord karkötő

A hölgyek imádják a különleges ékszer szetteket, de a férfiak körében is egyre elterjedtebb a csecsebecsék viselése. A paracord erősebb zsinórnak számít, mint a kötél és sokkal nyúlékonyabb, ezért kiváló alapanyaga lehet a fonott ékszereknek.

Az erős tartást biztosító huzal nagyon mutatós és többfunkciós ékszer alkotható a felhasználásával. A paracordból készülő ékszerek egyaránt viselhetőek a túrázások és a kirándulások idején, hiszen nem kell tartani a rongálódásuktól.

Mindamellett, hogy nagyon esztétikus megjelenést kölcsönöz a viselőjének többfunkciós tulajdonsággal rendelkezik. A divatékszer egyik legnagyobb előnye, hogy bármikor szétbontható és sima zsinórként is felhasználható szükség esetén.

A fonott karkötők ezen robusztusabb változata a férfiak kedvencévé nőtte ki magát, hiszen valósággal elnyűhetetlen, nagyon strapabíró kiegészítők, amelyek a sportos és az elegáns megjelenést egyaránt támogatják. Ha nem tudja, hogy mivel lepje meg kedvesét, válasszon paracord alapanyagból készült kiegészítőt!

Print Friendly, PDF & Email
Címkék: