Mire szolgálnak a kenőanyag készítmények?

kenőanyag

Kenőanyag

A dolgos hétköznapokban elég gyakran kerülhet elő a fészerből olyan szerszámgép, mint a láncfűrész. Legyen az év akármelyik időszaka, bármikor szükség lehet a favágásban jeleskedő termékek előnyeinek a kiaknázásra. Mielőtt berántanánk a láncfűrészt, a kellő mennyiségű és mindenekelőtt kiváló képességekkel rendelkező kenőanyag adagolása nem maradhat el.

Ezen speciális olaj, aminek a neves képviselője az SL-55 márka, egyedi jellemzők révén képes arra, hogy kitolja a láncok élettartamát. Óv a kopástól, megvédi a fröccsenő víztől a felületet és gátolja a korróziót. A kenőanyag egyenletesen oszlik el és kellő vastagságú réteget alakít ki. Nagyon gazdaságosan alkalmazható.

A hungarolube.hu oldalon remek áron és többféle kiszerelésben rendelhető meg a készítmény néhány kattintással. Használjuk csak alkalomszerűen a vágóberendezéseket vagy napi rendszerességgel, minden esetben gondoskodjunk róla, hogy a prémium kenőanyag minden helyzetben kellő mértékben legyen jelen. Ezzel egyértelműen csak nyerhetünk.

Címkék: